Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 18:57h.

"Tura no ha paït la seva marxa d'Interior"

Una exconsellera incòmoda per a l'aparell del PSC

"Tura no ha paït la seva marxa d'Interior"

Joan Ferran, amb Jordi Hereu, en una foto d'arxiu

El diputat del PSC, Joan Ferran, explica, en el seu llibre 'El quadrienni dels bàrbars', que "a alguns consellers del darrer govern Maragall, se'ls veu tristos i preocupats. És el cas de Ferran Mascarell i Montserrat Tura". En aquest sentit, afirma que "sé que la Montserrat está fotuda i no ha paït la seva marxa del Departament d'Interior".

Ferran també critica l'exconsellera per preguntar-li a Montilla en plena executiva del PSC si es tornaria a presentar. Segons explica en el llibre, "la consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha preguntat, en plena executiva del PSC, si el president es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions autonòmiques de la propera tardor. No entenc perquè ho fa així i què pretén. Jo lo hagués consultat en privat. Ara, el tema corre de boca en boca i la premsa especula. El que ens faltava!"

Per últim, el diputat considera que "la gent de CiU volia sang a la confecció de les nostres candidatures. Han intentat provocar que l'anomenat sector catalanista fes alguna acció susceptible de ser utilitzada contra el PSC. No ho han aconseguit. José Montilla ha estat hàbil: Montserrat Tura ocupa el número dos i Ernest Maragall continuarà inclòs a la papereta de vot".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 txaviees, Barcelona, 13/01/2011 - 14:06

Ole Tura, no saps on anar, oi? Mira si vas a l'Ajuntament et trobaras una altra vegada la teva amiga Pérez i podeu continuar juntes represaliant als funcionaris com veu fer a Justícia amb desviacions de poder constatades judicialment...en porta't a la teva amiga Sanchez i ja teniu un complert!!

#2 129 díes i al carrer, Barcelona, 13/01/2011 - 08:28

Home, és que resignarse a fer de "florero" a la mesa sense poder obrir boca per menysprear al demés és molt dur. Qe tal si toenes a fomentar claxonades al peatge de La Llagosta?

#1 Vidacotidiana, Barcelona, 12/01/2011 - 21:02

Me parecen muy legítimas las iniciativas de Tura. Las aplaudo.
¿Qué pasa? Es malo tener iniciativa y ambición.
Puede que guste más la sumisión porque no cuestiona nada y éso es lo que pretende quien la cuestiona.