Publicitat
Política · 22 de Gener de 2011. 15:29h.

"Tura no sap res de Barcelona"

Xavier Trias considera un "despropòsit total" les primàries del PSC

"Tura no sap res de Barcelona"

Trias, en una imatge d'arxiu

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha qualificat de "despropòsit total" la celebració d'una eleccions primàries per escollir el candidat socialista a les eleccions municipals. "Ja havíem vist com es barallaven els diferents socis de govern, però ara es barallen dins el mateix partit", ha criticat.

Més dur ha estat per referir-se a Montserrat Tura, a qui ha acusat de "passar-se el dia autopromocionant-se, no saber res de Barcelona i desitjar únicament prendre posicions dins el PSC".

D'altra banda, ha recordat que a l'Eixample Esquerra "han augmentat els robatoris en les botigues". Un alcalde s'ha d'"encarregar de cuidar la seva gent i arreglar les coses que fallen", ha criticat. Trias creu que la lluita interna per encapçalar la candidatura socialista deixa l'Ajuntament "sense comandament" i fa "trontollar la imatge de la ciutat".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Manel, Barcelona, 25/01/2011 - 08:33

Mercedes, el problema d'en Trias es pot solucionar amb una operació quirùrgica i algunes sessions al logopeda. El teu i els que tenen la Tura, l'Hereu i els 4 sociates que quedeu no els soluciona ni el més traçut dels psiquiatres... no obstant això, feu-vos-ho mirar...

#9 mercedes, girona, 24/01/2011 - 16:14

Serà que ell en sap molt de BCN, per sobre la Via Augusta deu ser. Per no saber no sap ni verbalitzar el nom de la ciutat: Barrrrrrggggggcelona

#8 119 díes i al carrer, Barcelona, 24/01/2011 - 10:25

Tampoc, com a metgessa que és, tenía n.p.i. de justicia o interior i va estar xuclant set anys de la mamella

#7 Manel, Sant Cugat, 23/01/2011 - 21:59

Potaroig: gilipolles !

#6 Potaroig, Barcelona, 23/01/2011 - 10:14

El PSC han convertit als conductors i professionals del volant en delincuents, entre el carnet per punts i la limitació de 80 estem perseguits, no hi ha cap sector indústrial que estigui tant perseguit com el dels professionals del volant.
Ni Tura ni Trias.
Solidaritat Catalana a l'Ajuntament.