Política · 20 de Setembre de 2010. 14:16h.

Tura no va anar a la Festa de la Rosa "per raons personals"

"No sé si seré la número 2 del PSC al Parlament"

Tura no va anar a la Festa de la Rosa "per raons personals"

Tura, en una imatge d'arxiu

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha explicat en una entrevista a El món a RAC 1 que "no vaig anar a la Festa de la Rosa per raons personals que no tenen res a veure amb el fet que pugui haver discrepat més o menys d'algunes relacions amb el PSOE. Raons personals de pes".
 
Tura, que ha recordat que "hi havia una representació important dels consellers del govern", ha explicat també que "no sé si seré el número 2 del PSC a les llistes al Parlament".
 
Sobre les penes a dos joves per aldarulls durant la celebració de la Champions de Roma, ha indicat que "agredir la força pública no és una cosa normal. Està bé que es comenci a veure que això pot tenir repercussions."

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 glorieta, Lleida, 20/09/2010 - 17:27

Ja, Ja, Ja. Aquesta fa la "puta i la ramoneta". Sí però no. Catalana, però no del tot. Què vol, tornar a fer radiografies a Mollet?

#2 Lourdes, tarragona, 20/09/2010 - 15:47

Estu morts políticament els sociates catalans. Ja no podeu fer res fora de passar a ser sociates espanyolots. Traureu els vots de tothom que no se sent català a Catalumya i prou. Vosaltres mateixos. Els catalans no us volem ni en pintura.

#1 Ramon, Barcelona, 20/09/2010 - 14:55

Probablement li va agafar revisant la botzina del cotxe: ben aviat, quan la Generalitat deixi d'estar en mans sucursalistes, tornarà a necessitar-la ben a punt.