Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2009. 14:43h.

Tura recorda a Carod que els regals "són de la institució"

El vicepresident es va endur una llança que li van regalar a Equador a casa seva

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha assegurat que "els regals que estan fets al càrrec institucional són de la institució" en referència a la llança que li van regalar al vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod- Rovira, en el viatge a l'Equador i que aquest s'ha endut a casa seva tal i com va mostrar un reportatge televisiu de TV3.

A pregunta d'una periodista durant la roda de premsa de Govern, que ha demanat si Carod ja havia tornat la llança que li van regalar al viatge a l'Equador, Tura ha dit que "no en tinc coneixement si l'ha tornat" i ha recordat que "els regals que se'ns fan com a membres del Govern pertanyen a la institució, no a la persona. Deuen ser patrimoni de la Generalitat de Catalunya en aquests moments, aquesta llança que vostè diu".

El líder nacional de la tribu dels Shuars, Luis Kuash, que va regalar una llança al vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, durant el viatge d'aquest a Equador el passat mes de març va declarar al diari 'El Mundo' que l'objecte era per "al poble català".

Carod rep de mans del líder nacional Shuars, Luis Kuash; una llança durant la visita a Equador. (Foto: Rubèn Moreno)
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Pep, Barcelona, 25/11/2009 - 12:20

Ricard, si tenen tota la raó amb el que diuen, però no deixa de ser una maleïda llança, i insistir tant i tant amb el tema... si almenys fossin diners...

#9 Guillem, Barcelona, 25/11/2009 - 10:19

Prou de fal·làcies "tu quoque" que la Tura pugui ser més o menys menyspreable no té res a veure, el Carod ha de tornar la llança al palau de la Generalitat, no hi ha més discussió perquè per molt lleu que sembli és una falta de respecte.

#8 guillem, mollet del vallès, 25/11/2009 - 07:34

Sr Tura, hauria de començar vostè a retornar l'Abelló i demés regals que li van fer quan era la il·lustríssima alcaldessa del seu Poble.

#7 Ricard, Girona, 24/11/2009 - 19:50

Pep, aixo no son bajanades. Son regals INSTITUCIONALS, es a dir, entre institucions, fets a un CÀRREC no a TITOL PARTICULAR entre amics perque aquest individu el mangui.

#6 txaviees, barcelona, 24/11/2009 - 18:51

Tura,et recordo que el teu SGral i el DGral van fer desviació de poder segons S.judicial,x inculpar als tècnics del servei de prevenció,quan us havien informat de la mala gestió de la unitat,de conxorxa i conspiració envers ells!!!.Pq els protegeixes?