Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2009. 11:54h.

Tura retreu a Saura "carreteres i polígons" amb prostitutes

La consellera de Justícia sent "angunia" pel Barça i Fèlix Millet

Tura retreu a Saura "carreteres i polígons" amb prostitutes

Tura retreu a Saura les prostitutes a les carreteres

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1, i ha defensat que cal regular la prostitució. Sobre l'avantprojecte de llei que preparava quan era consellera d'Interior ha apuntat que "jo no vaig desar res al calaix. Ho vaig deixar tot sobre la taula i ho vaig transferir. Punt. No sé que ha passat després."

"Em costa molt entrar, venint de França, al meu país i veure com tenim les carreteres. I em costa molt moure'm per polígons industrials i veure com ho tenim", ha afegit.

"Des del meu punt de vista, només s'ha de poder fer en determinades circumstàncies que compleixin unes característiques molt limitades i tret d'aquests llocs, no s'ha de poder fer. El projecte limitava el fenomen", ha considerat. Sobre les declaracions de Joan Saura parlant de prostitució, ha apuntat que "no polemitzaré amb un altre membre del govern."

En referència al cas Millet i el presumpte espionatge a la directiva del Barça, Tura ha assegurat que "hi ha algunes notícies als diaris que fan angúnia".

"Els comptes que es presentaven al Patronat i al Protectorat eren una gran mentida", ha lamentat, a més de recordar que "ell mateix s'autoinculpa d'apropiació indeguda, que en llenguatge del carrer vol dir robar; de falsedat documental, de delicte fiscal, de maquinació per alterar el preu de les coses i de nepotisme, que no és delicte, però afavorir els interessos dels seus és nepotisme."
 
"Ens ha enganyat a tots", ha assenyalat, a més d'indicar que "probablement Millet i Montull van tenir persones que els van ajudar per fer aquestes maquinacions", ha sentenciat..

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marcos, Barcelona, 25/09/2009 - 00:40

Visc a Putalona prostitucion en la calle, los anuncios en periódicos mujeres desnudas y la tarifa por horas, pero según el código penal del 29 de septiembre de 2003 es delito enrriquecese con la prostitución de otra persona, ¿cómo pueden haber burdeles?

#4 Joan, Barcelona, 24/09/2009 - 18:31

La Sra. Tura es Consellera de Justícia i responsable de presons. No sent angúnia de que a totes les presons catalanes la droga entri a sac cada dia ?.

#3 jm, martorell, 24/09/2009 - 13:36

La senyora Tura no recorda que el seu grup a Madrid va votar en contra de la legalització i regularització de la prostitució presentada per ERC?

#2 Hug, Begur, 24/09/2009 - 12:27

Senyoretes, el negoci gran esta a Madrit. Alla a la metropoli la gent son rics . Aqui nomes treballem

#1 ferran, BCN, 24/09/2009 - 12:18

El nostre petit pais també era un \"gran pais\" i ens el estan fen malvé aquesta colla d\'ineptes que remenen les cireres.El poder per el poble, fora els profesionals de la mentida.