Publicitat

Té la intenció de presentar-se per ser candidata a la presidència de la Generalitat si el PSC celebra primàries

Tura se la juga

Tura, quan es va presentar a les primaries del PSC de Barcelona

La diputada del PSC i secretària de la mesa del Parlament, Montserrat Tura, ha anunciat, en una entrevista a El món a Rac1, que es presentarà a les primàries del partit per ser candidata a la presidència de la Generalitat.

La dirigent socialista identificada amb l'anomenada ala catalanista, ha demanat que el procés de primàries promès pel primer secretari Pere Navarro, se celebri de totes maneres tot i que el president Artur Mas decideixi avançar les eleccions.

La diputada del PSC, que ja es va presentar a les primàries que la federació de Barcelona va celebrar per escollir el candidat a l'alcaldia, ha expressat que “les primàries s'han de fer perquè és una esperança promesa en l’últim Congrés i estic disposada a plantejar que hi concorreré per tal que hi hagi primàries i que hi hagi la possibilitat de més d’un candidat”.

Tura creu que "Hi ha temps suficient per fer les primàries. Segurament no per fer-les tant bé com a mi m'hauria agradat, però no podem faltar a la paraula donada en el congrés del desembre".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 Gerardo López, Viladecans, 24/09/2012 - 20:12

La señorita Rottenmeier con barretina. Tiene menos futuro en la política que Mas. Al tiempo.

#5 Walzer, BCN, 24/09/2012 - 13:56

Perfecte. Que es presenti. Té tot el dret del món. Tant de bo ho fessin això també a altres partits. però que deixi de ser ambigüa. Què vol dir, en termes concrets, ser de l'ala "catalanista"?

#4 joel, Barcelona, 24/09/2012 - 12:43

Molts que no érem del partit ens hagués agradat que haguessis estat la candidata del PSC a l'Ajuntament de Barcelona... ara volem que ho siguis per la Generalitat. Estem amb tu!

#3 joan, manresa, 24/09/2012 - 12:08

El Casal,12,05.---Malament u te Sra.Tura...,el Sr.Navarro juga be las sevas cartas...,retresar com pugui las primarias amb l'ecusa que no ya temps per l'adelantament electoral o per alegar que no sap quant será...,Axís.., ell sortiría elegit directe per el Comite...,Sra.Tura,busquis altres sortid

#2 Alex Codina, Gràcia .Barcelona, 24/09/2012 - 11:50

Aquesta bona dona no en va tenir prou amb el ridicul a Barcelona. Com els hi costa als politics professionals entendre que la seva hora ja ha passat. Sra Tura dediquis a la medicina i deixins en pau als socialistes. Cordialment.