Publicitat
Política · 9 de Juny de 2010. 12:35h.

Tura s'encara amb un funcionari

La consellera s'enfada amb un manifestant que la insultava

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha hagut de patir els insults d'un manifestant durant la protesta de delegats sindicals davant del Parlament, contra la retallada del 5% del seu sou. Tura ha arribat amb el cotxe oficial, però enlloc d'entrar per la porta principal s'ha dirigit cap a la part posterior de l'edifici.

Un funcionari se li ha atansat i li ha dit que "sou uns xoriços". "Jo sóc un xoriço? Jo t'he insultat a tu?, li ha retret la consellera. El manifestant li ha dit que era "una lladre" perquè "m'heu tret el 5%". "Li esteu robant a la meva família", ha insistit.

Tura li ha retret que "m'estàs dient lladre" i el funcionari li ha proposat que li posés una "denuncia, que jo també et denunciaré a tu per robar-me el sou". Quan la consellera s'allunyava, un segon manifestant li ha demanat que "aneu a les Illes Caiman, que allà estareu millor i nosaltres de conya".

Tura i el manifesntant
Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Gerard, Barna, 11/06/2010 - 06:22

Si cada vegada q he escoltat 1 dona ridiculitzant verbalment (en broma o no) els homes hagues presentat 1 denuncia, no en quedarien als carrers. Al final no les podrem ni criticar. Mes intolerancia amb els veins "normals" violents i mes amb els altres.

#27 Gerard, Barna, 11/06/2010 - 06:19

Basili: Energumen pot ser, el maltractament de genre no hi te res a veure, no fotem. Els homes solem ser mes vehements, les dones utilitzen mes la ironia i les indirectes. Son CARACTERISTIQUES de genere, no violencia. EN fem un gra massa.

#26 Basili, Barcelona, 10/06/2010 - 19:25

Aquest individu es va comportar com un energúmen i un maltractador de gènere. La llibertad i la democràcia no dóne carta blanca per comportaments com aquest.

#25 dani, sant andreu de la barca, 10/06/2010 - 13:32

molt ben dit...són uns xoriços de guant blanc...per que no van a qui han provocat els problemes? digui's bancs,mercats,multinacionals,especuladors...sempre paguem els que tenim només una nòmina i que en epoques de vaques grasses només pujaven 2%

#24 Miquel, BCN, 10/06/2010 - 13:07

No feu com la Tura **** Porteu el CAT ben posat, dins la matrícula i tapant la E. D'aquesta manera no col·laborareu amb els espanyols ni els Botiflers a fer desaparèixer Catalunya del mapa **** http://www.cal.cat/Portals/0/FotosContingut/CAL/cat.GIF