Publicitat
Política · 18 de Setembre de 2010. 11:14h.

Tura sí que dóna crèdit als sondejos

La consellera creu que CiU pot treure majoria a les eleccions al Parlament

Tura sí que dóna crèdit als sondejos

Tura, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha afirmat que se sent "còmode" al PSC malgrat haver "mostrat decisions diferents amb algunes persones de la direcció". En una entrevista a COM Ràdio, ha explicat que "ja fa molts anys que vaig decidir que ningú coartaria la meva llibertat".

Amb tot, ha precisat que davant l'arribada de les eleccions al Parlament, "no sentiran que jo formuli posicions diferenciades" atesa "la possibilitat que les forces conservadores tinguin la majoria i tornin a governar aquest país". Segons Tura, el PSC s'afeblirà "si apareix discutint-se en el seu si", i en aquest sentit ha refermat el seu compromís amb la candidatura del partit a les eleccions.

"Si els companys i companyes volen, hi seré", ha manifestat Tura en referència a la seva participació amb la candidatura del PSC a les eleccions al Parlament del 28 de novembre.

"Totes les organitzacions passen per moments millors i pitjors", ha admès la consellera de Justícia, Montserrat Tura, que ha lamentat que es parli "moltíssim de l'encaix de Catalunya amb Espanya" coincidint amb "una de les etapes que a fora s'estan generant més problemes socials" fruit de la crisi econòmica.

"M'agradaria parlar de tots dos elements sempre", ha manifestat Tura, que ha remarcat que el PSC "no pot prescindir de cap dels dos elements", que per la consellera són "la defensa de les llibertats nacionals de Catalunya" així com "el compromís de lluitar per una societat més justa". Per Tura és aquest doble vessant el que dóna "força" al PSC, malgrat admetre que "el projecte ha anat variant" al llarg dels 30 anys de vida del partit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 69 díes i al carrer, Barcelona, 20/09/2010 - 09:11

Tranquil.la dona! Sempre podrás tornar a reprendre els concerts de clàxon al peatge de La Llagosta, sospitosament desapareguts... (a canvi d'una condonació de crèdit potser?)

#10 Anti secta TRIPA, Badalona, 20/09/2010 - 08:14

Ara que s'ho veuen perdut ningu hi voldra ser a les llistes. Pobre monti quedaras mes sol que la pudor, mes val que s'entorni a Cordoba i s'enporti el carrrrrod i el sauuuuura.

#9 A Lleida només un 8%, Lleida, 19/09/2010 - 09:16

Aquesta vol ser captada per CiU, té por de que se li acabi el xollo.

#8 pep castellarde n´hug, castellar de n´hug, 18/09/2010 - 21:35

aquesta , la turá es la inutil i mols de altres que porten masas anys -- montilla fotels al carrer , exo o teniu tot perdut, masa familia vivin del xollo,

#7 cecilia, la pobla, 18/09/2010 - 17:43

Sra Tura, sigui sincera. Vostè se sent lliure militant en el PSC-psoe del sR.mONTILLA? no m'ho crec !!!tem deixar la cadira perquè portat massa anys en la comoditat del sou públic. I té t`por de sortir-se'n .Vostè com a metge faria una tasca bona per Catalunya. .Seria més lliure.Ben segur !!