Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2010. 11:45h.

Tura troba "inexplicable" que Boada estigués de manifestació

"El grup del PSC a Madrid podria tornar a existir, però mai seria per a donar suport al PP com sí fa CiU"

Tura troba "inexplicable" que Boada estigués de manifestació

Tura, durant el consell nacional

La consellera de Justícia i número dos en les llistes del PSC, Montserrat Tura, critica en una entrevista a El Periódico que "la presència de la segona autoritat del departament d'Interior en una manifestació mentre en una altra hi havia greus incidents és del tot inexplicable".

En una segona entrevista, en aquest cas a La Vanguardia, explica que "sense sentit crític no avançaríem". "Sense discrepàncies internes no hi hauria partit. No em crec els partits sense debat, o que té solucions per a tot. Per això exerceixo la meva llibertat d'expressió i dic el que penso, i ho seguiré fent, amb tota sinceritat i lleialtat al projecte del PSC", afegeix.

També apunta que "el grup del PSC podria tornar a existir, però mai seria per donar suport al PP com si fa CiU". "Parlar ara de pactes és com admetre que el PSC no obtindrà suport per governar en solitari. L'objectiu és concentrar el vot de tota l'esquerra ", assenyala d'altra banda.

Sobre l'objectiu de CiU de lluitar pel concert econòmic, es pregunta "qui no vol més recursos?, però les promeses s'han de fer amb rigor i CiU sap que avui no és viable. No tinc inconvenient, però el debat és si modifiquem la Constitució".

"No parlo de pactes de govern, però el PSC és conscient dels greus problemes de la gent per la crisi, i la seva actitud de responsabilitat seria superior a la que ha tingut Artur Mas", considera. Preguntada sobre si seria consellera de Mas, respon que "és que ell em va descartar quan li van preguntar en una entrevista".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Tio Canya, GIrona, 04/10/2010 - 18:02

Totalment d' accord amb 56 dies. El Psc i Psoe juntets amb votat mes vagades junts al PP que ningú mes a la historia. Totes les grans lleis han votat al PP, a Navarra abstenits i el PP o els seu honomin al POder, a Euskadi tots a favor del PP i PSOE. Sra Tura a qui vol enganyaaaar que ja som grans

#6 Tio Canya, Palafrugell, 04/10/2010 - 16:06

Sra Tura, el que no es pot explicar ès que Voste no hi fos a la Manifestació.Tindreu com a màxim 20 diputats i gracies.La vostre derie que tots em d' esser igual pel perfil BAIX es a dir tots tontos Horror. 2ª deria d' ajudar als MOros que tenen ajuda k la pensió de la meva mare Horrooorrrr

#5 56 díes i al carrer, Barcelona, 04/10/2010 - 10:15

I de què serveix tenir grup propi a Madriz? Si quan el tenieu MAI vareu votar diferent d'ells. Ah! I el partit que més vegades ha votat de bracet amb el PP és, de llarg, el PSOE, amb el sector N.E. inclòs, ni quan la votació era contra els interessos de Catalunya vareu votar diferent. Vergonya!

#4 Enric P., Barcelona, 03/10/2010 - 19:36

La Sra. Tura mereix molt de respecte i jo a ella la votaria. Pero es clar, va de nº dos a la llista del PSC i votar-la a ella vol dir votar al Montilla. I això si que no. No ens podem permetre 4 anys més de grisor, mediocritat, incompetència i submisió al PSOE. Catalunya no s´ho mereix.

#3 mercé, cornella, 03/10/2010 - 13:52

Mai, però mai heu votat contra el psoe, fins i tot si va contra interesos de catalunya, per tant tal com diuen no diguis mentides ja que es veritat que no us fa por votar amb el pp. Recordem el pais vasc? qui governa? I tot el de Icv ja es per fer un TBO, però com que els necesiteu, doncs a callar.