Publicitat

Rumia aspirar al lideratge del PSC però "depèn de si s'aprova o no el nou sistema d'elecció" al congrés

Tura vol i dol

Tura, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

Montserrat Tura, exconsellera de la Generalitat, ha afirmat que podria presentar candidatura per a liderar el PSC, però que "depèn de si s'aprova o no el nou sistema d'elecció".

Tura, en una entrevista al programa El món a RAC-1, presentat per Jordi Basté, ha afirmat que "si vota la militància, em podria presentar. [...] Ho podria anunciar al Congrés en funció de si s’aprova o no el nou sistema d’elecció".
 
Sobre la resta d'aspirants a substituir José Montilla com a primer secretari del socislistes catalans ha comentat que "em sembla molt bé que per primera vegada hi hagi diverses opcions".
 
Tura també ha considerat que és necessari un canvi perquè al PSC "portem tres clatellots. No hi ha consol possible. Les tres derrotes han estat superiors a l’anàlisi que havia fet el mateix partit".
 
D'altra banda, l'exconsellera ha comentat les polèmiques declaracions d'Alfonso Guerra,, Gregorio Peces Barba i José Bono i ha afirmat que "no em sento gens, però gens, identificada amb el que diuen aquestes persones".
 
Finalment, sobre el futur de Montilla al Senat, ha dit que "potser ens hem de preguntar si hem previst que la gent que deixa una alta responsabilitat pot continuar la seva vida en activitats en el món privat o el món públic".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat