Publicitat
Política · 7 d'Octubre de 2009. 11:04h.

Turull acusa Llena de no dir la "veritat"

El diputat de CiU afirma que "és inaudit" el que diu el conseller

El diputat de CiU, Jordi Turull, ha negat les declaracions del conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, qui va assegurar que es va endur un informe de sis pàgines, però es va deixar un DVD, i que havia anul·lat tres cites prèvies. El parlamentari, qui aquest dimecres ha anat a la conselleria a revisar aquesta documentació, ha indicat a e-notícies que el que ha dit Llena "no és veritat. Nosaltres el que vam fer és revisar els expedients que ens van ensenyar".

"Nosaltres -ha afegit- ens refiem de la resposta parlamentària dels documents que ens ensenyen i aquest DVD no hi era, però a més a més jo no em vaig endur cap paper. Tinc el registre d'entrada. Quan nosaltres anem a un departament el que demanem és còpia dels que ens interessen, ens ho envien, i per tant tinc el document que hem van enviar des de la conselleria, el conseller Llena. Jo no em vaig endur cap paper. És inaudit que digui que jo em vaig endur cap paper quan tinc el registre d'entrada del Parlament".

Pel que fa a l'anul·lació de tres cites, el diputat convergent ha assegurat que és "una altra cosa que em sorprén moltíssim, perquè teníem data el 3 de setembre, em van trucar de relacions institucionals que se suspenia aquesta visita perquè segons semblava no ho tenien a punt. Sempre que el departament m'ha pogut donar una hora he dit doncs demà vinc. El 3 no pot ser doncs vinc el 4, però m'han dit que no, que no, que hem d'esperar, que ja em donaran data, i finalment l'hem concretada avui. Però si alguna reunió es va anul·lar és perquè a mi em van trucar de Relacions Institucionals i em van dir que demà no es pot fer perquè no està a punt".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 LaBusca, Platja d\\\'Aro, 07/10/2009 - 14:28

El Conseller deu pensar que parlant d\\\'aquestes collonades (que si ha anul.lat visites, que si es va oblidar el CD...) els ciutadans ens oblidarem dels disbarats que han fet amb els informes. Que algú assumeixi ja alguna responsabilitat!

#1 Guillem de Varòic, Varòic, 07/10/2009 - 11:32

Ei, ei, ei!! que estem parlant de milers d'informes falsos i inùtils que pujan a milers de milions d'euros, poca broma!!