Política · 26 de Juliol de 2017. 19:22h.

Turull: “ja n’hi ha prou”

La Generalitat denunciarà al jutjat de guàrdia la investigació contra Nin

Turull: “ja n’hi ha prou”

Jordi Turull

El conseller de Presidència, Jordi Turull, en una roda de premsa d’urgència, ha afirmat que “ja n’hi ha prou” després que hagi transcendit que el secretari general de Presidència, Joaquim Nin, hagi estat investigat per sedició.

Turull ha explicat que la querella va adreçada també contra el Secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, i el president del CATN Carles Viver Pi-Sunyer. El també portaveu del Govern ha explicat que inicialment va ser una querella de la formació Vox, però que l’ha assumida el fiscal. Les diligències són secretes.

La denuncia seria per malversació, desobediència, revelació de secrets, prevaricació, provocació, conspiració i sedició. En el cas de Joaquim Nin, ha estat citat perquè va autoritzar la web de Pacte Nacional pel Referèndum.

“S'està criminalitzant el diàleg, el pacte, l’acord”, ha afegit. També ha anunciat que denunciarien davant el jutjat de guàrdia “els jutges i els guàrdies civils” d’aquesta investigació per “vulneració de drets”. “Estan fent una causa general”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#32 Galba, Barcelona, 27/07/2017 - 19:16

No s'entenen tants nervis si total d'aqui a un mes i mig serem independents.

#31 José Quinta, LH,Barcelonés,España, 27/07/2017 - 11:59

Bueno, espero con impaciencia el resultado de la querella. Por otro lado, "mi no entender", pará qué denunciar ante la Justícia de l país del cuál nos marchamos en 2 meses??

#30 leperobuletas, barcelona, 27/07/2017 - 10:32

Ja n'hi ha prou. Turull opina como los jueces españoles.

#29 botifler1914, Venezuela del Este, 27/07/2017 - 10:26

No, no no ni´hi ha prou, aún os quedan muchos sapos que comer antes de que os la cargeis.

#28 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 27/07/2017 - 10:09

Basta ja vosaltres! Us feieu dir "El govern dels millors" i esteu fent-nos passar vergonya a escala mundial. La "chapuza" que esteu fent des de fa sis anys no es pot amagar, i fa que la "Espanya de pandereta" de la que tant us en foteu agafi prestigi al vostre costat.
Repeteixo: El mon s'avergonyeix dels catalans per culpa vostra.