Publicitat
Política · 16 de Juliol de 2017. 15:29h.

Turull: "La decisió del futur polític de Catalunya ara està en mans dels catalans”

“No d'arreglar-ho en un despatx"

Turull: "La decisió del futur polític de Catalunya ara està en mans dels catalans”

Jordi Turull (foto: TV3)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha afirmat que “la decisió del futur polític de Catalunya ara està en mans dels catalans” i ha afegit que no ho està “en mans d’arreglar-ho en un despatx”. Ho ha dit en una entrevista al 324 després que el president del Govern espanyol Mariano Rajoy hagi posat com exemple la política de diàleg que practica el Govern basc.

Turull ha dit que “els ciutadans de Catalunya,  amb tot el que ha passat aquests anys, s’han guanyat el dret a votar i s’han guanyat el dret a votar independència, sí o independència, no”. “Des que el President va anunciar la data i la pregunta, la decisió està en mans dels ciutadans”, ha reblat.

El conseller de la Presidència ha afirmat que “la gent abans és demòcrata que d’un partit i, per tant, el que no vol és ser tractada com a súbdita. Vol ser tractada com a ciutadà. I com a ciutadà, respondrà i anirà a votar”. Turull també ha acusat els socialistes de “ser especialistes a marejar la perdiu” després que hagin anunciat l’interès d’engegar una reforma constitucional.

En referència al manifest que un sector dels militants dels comuns ha fet públic en contra del referèndum, el conseller ha manifestat: “Si els històrics del PSUC aixequessin el cap no entendrien absolutament res i es posarien les mans al cap tenint en compte que, gràcies en part també al seu compromís i sacrifici, hem pogut arribar fins aquí.”

18 Comentaris

Publicitat
#20 pepe.----, andorra, 18/07/2017 - 13:08

pues por esa regla de tres, el futuro politico de la autonomia de Barcelona esta en los barceloneses, sr. Turull, ponga urnas para q los barceloneses puedan decidir si quieren seguir dependiendo de incompetentes y sectarios como vd. o prefiere elegir su propio destino dentro de España...

#19 Pepón, Bcn, 17/07/2017 - 09:26

Falso. Está en mano de los españoles.

#18 !!!3%!!!, Bcn, 16/07/2017 - 23:58

La imagen siniestra del pruses separatista.
Le sale el hitlerito al momento.

#17 Grauero, Gurugu, 16/07/2017 - 22:50

(..lo que no quiere es ser tratada como súbdita..). Pues a ud, no deben de haberle tratado como tal por lo que se ve, tantos años viviendo de la politica en el estado (España).

#16 D'això..., Barna-Sants, 16/07/2017 - 20:37

"La decisió del futur polític de Catalunya ara està en mans dels catalans”. De tots, tots? O de només uns quants?