Publicitat
Política · 25 de Març de 2013. 20:51h.

Turull, l'home fort de CiU al Parlament

El fins ara portaveu exercirà també la presidència de grup

Turull, l'home fort de CiU al Parlament

Turull, al Parlament, en una foto d'arxiu

“Comencem una nova etapa”, ha iniciat a la seva primera roda de premsa dels dilluns per valorar l’actualitat, el secretari d’Organització de Convergència Democràtica, Josep Rull. Si l’egarenc és l’encarregat d’agafar protagonisme a la seu del partit, l’home fort al Parlament serà el fins ara portaveu Jordi Turull.



Turull assumirà la presidència del grup parlamentari de CiU i mantindrà les anteriors tasques de portaveu. Com a portaveu adjunta seguirà la diputada Marta Llorens.



La delegació de funcions del secretari general obligarà a una reunió del grup parlamentari, que es produirà el primer dimarts després de les vacances de Setmana Santa, i servirà per fixar les noves tasques.



Tot i que la Mesa del Parlament es reuneix aquest dimarts i ja podria tramitar la renuncia d’Oriol Pujol del càrrec de president del grup de CiU, la “direcció de caràcter temporal” del partit té previst presentar l’escrit d’aquí dues setmanes, quan es torni a reunir l’òrgan parlamentari.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Manaolo, Barcelona, 26/03/2013 - 15:34

Lo de "empezar una nueva época" se riefiere así mismo, que ha pasado de chico de los recados a ocupar por delegación provisionalmente una parte de las funciones del heredero

No sè si el Gran Timonel cuando hablaba de los mejores se refería a esta figura

Nunca tampoco llegó a tan lejos

País

#4 Kropotkin, Vic, 26/03/2013 - 12:14

Que nivelazo. Pronto estaran como el PSC. Impresionante... Jua, jua, jua,...

#3 carles, freedom for sant gervasi, 26/03/2013 - 08:33

dupond o dupont?

#1 Kropotkin, Vic, 25/03/2013 - 22:04

Es genial que los impuestos catalanes vayan a Madrid. Así, mientras ellos asfixian al govern nosotros culpamos a la lengua catalana....juas, juas