Publicitat
Política · 25 de Juny de 2021. 09:40h.

Turull: "no demanaré perdó"

"No he de fer autocrítica"

Turull: "no demanaré perdó"

L’exconseller Jordi Turull, en una entrevista a TV3, ha assegurat que el Tribunal de Comptes representa “la incompetència i la maldat”. En aquest sentit ha denunciat que li "carreguen despeses del govern Mas quan no hi era o totes les despeses d’Exteriors com a conseller de Presidència quan no tenia competències".

Turull ha dit que l’indult no el condicionarà i ha remarcat que “la por no ens pot fer recular". "El motiu dels indults és més de context que de convicció. És un gest petit, som nou de tres mil, veurem si s’obre una nova etapa”, ha indicat.

"No he de fer autocrítica, més enllà d'una valoració interna, no demanaré perdó”, ha remarcat, a més d’assenyalar que “volem anar a veure els exiliats. Una trobada entre Junqueras i Puigdemont faria feliç a molta gent”.

“Ell full de ruta s'ha d'actualitzar i això forma part de l'acord de govern. Ens hem de preguntar tots plegats a què estem disposats”, ha dit. “Hi ha un compromís d’explorar una nova etapa. Però a l’altre costat, cap proposta. Tot el que no passi perquè els catalans decideixin el seu futur, no arreglarà res”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#61 anti antifantoches, Barcelona, 26/06/2021 - 20:20

menuda gracia el chaval que va de cultureta y perdonavidas. dice que la mayoría de los suyos condenan la violencia y seguro que ni parpadeó. ni uno de sus líderes condenó las guerrillas incendiarias, ni los ataques a nuestros mossos, ni cuando han amanazado a los disidentes ni cuando nos joden a los que vivimos por meridiana. vaya pandilla jetas.

#60 Marti, Manresa, 26/06/2021 - 15:34

El gran error va ser tancar aquests delinquents a les presons d'aqui. Si haguessin passat la curta durada entre reixes que han fet en una presó de veritat, haguessin sortit fets uns homes, pero amb l'escena com aquesta, el resultat es nefast:

https://www.elcatalan.es/dos-mossos-uniformados-rinden-pleitesia-a-los-golpistas-a-su-salida-de-prision

#59 Jep Sindreu , Barcelona , 26/06/2021 - 14:37

Turull conjuntament amb Rull acompanyaven a Oriol Pujol i Jordi Pujol als jutjats per temes de corrupció. Van participar al partit més corrupte en tota vida de la Generalitat

#58 Beto , Tortosa, 26/06/2021 - 09:38

Paga i calla, estúpid!

#57 Salambó, Barcelona, 26/06/2021 - 00:13

Mira que chulitos se ponen ahora que están indultados.

No pedirás perdón porque nadie te lo exige. Si gobernara VOX lamerías el suelo.