Publicitat
Política · 28 de Gener de 2020. 16:21h.

Turull passa comptes amb Enric Juliana

"Un d'aquests que escriuen tant que mai encerta cap pronòstic em va dir l'error Turull"

Turull passa comptes amb Enric Juliana

Enric Juliana en la conferència anual d'antics diputats (foto: Parlament)

L'exconseller de Presidència, Jordi Turull, ha passat comptes amb el periodista Enric Juliana durant la seva intervenció aquest dimarts a la comissió sobre l'aplicació de l'article 155 al Parlament. L'exconseller ha fet referència a un article publicat per Juliana el setembre de 2017 anomenat 'Fracàs escènic' en el qual acusava l'exconseller de "cancel·lar l'Estatut" i d'"obrir la porta a la ruptura unilateral" per les lleis de desconnexió, fet que el periodista descrivia com l'"error Turull".

Turull, recordant el procés parlamentari que es va seguir fins a arribar a l'1-O, ha recordat que "un d'aquests que escriuen tant que mai encerta cap pronòstic, però que, bé, tot el dia escriuen, que em va dir l'error Turull". "Jo em vaig sentir a dir de tot..., és que inclús un d'aquests que escriuen tant que mai encerta cap pronòstic, però que, bé, tot el dia escriuen, que em va dir l'error Turull, em va arribar a dir l'error Turull, ell ara ja deu saber de qui estic parlant".

8689-turull.jpg

Enric Juliana, en l'article Fracàs escènic, va manifestar que "aprovar una llei que en la pràctica cancel·la l'Estatut i que obre la porta a la ruptura unilateral d'un estat membre de la Unió Europea gairebé sense marge per al debat parlamentari no és precisament un homenatge a la democràcia liberal. És l'error Turull" va escriure.

"Mal gestionat per Carme Forcadell, l'error Turull va ser acollit ahir amb alegria a la Moncloa. La manca de lideratge en el debat parlamentari, l'aldarull, l'asfíxia reglamentària de l'oposició i la imatge de la meitat de l'hemicicle buit en el moment de la votació construeixen una narració clarament negativa per al sobiranisme català, que intentarà ser compensada en els propers dies per l'entusiasme militant" va apuntar el periodista.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Alex, Barcelona, 30/01/2020 - 11:54

Turull se comportaba como un auténtico matoncete en el Parlament, un perdonavidas, pero a la vez era uno de los cerebros de todo lo que pasó, por eso está pagando penitencia

#16 Onofre de Dip, Barcelona, 29/01/2020 - 19:43

A Turull habría que apodarle Jordi Vinagre, como al general Joe Stilwell. Pero sin el talento de este.

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 29/01/2020 - 14:08

Turull, la verdad duele y a veces duele mucho.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/01/2020 - 10:50

Recordeu alllo tan catala de com mes cosin mes endins ?

I aixo que ambdos son temerosos de la mateixa deidat.

#13 Montserrat, Barcelona, 29/01/2020 - 09:38

Aquest es el que va canviar les propietats a favor de la dona, aquest es el que tremolava el primer dia que va anar a Madrid a declarar, i ara davant les camares de tv3% i del seus colegues de la banda es fa el valent, el màrtir i escup tot el verí acumulat. Si aquests nazis manessin el pobre Juliana no podria treptijar la seva Badalona natal.