Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2017. 19:50h.

Turull prometia la independència per a les Festes de Gràcia del 2017

Creia que seria possible “amb el full de ruta que hi ha”

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, va prometre la independència per les Festes de Gràcia d’aquest any, unes festes que oficialment comencen dilluns i finalitzen el 21 d’agost. Va ser en un debat organitzat per l’ANC a aquest barri de Barcelona el 17 d’agost de l’any passat.

El llavors president del grup parlamentari de Junts per Sí va dir: “amb el full de ruta que hi ha, l’any que ve per aquestes dates, a la Festa Major de Gràcia, si la gent de Catalunya ho vol, ja haurem proclamat la independència de Catalunya”. “Apunteu-lo. L’any que ve”, va repetir.

“Mai hi havia hagut un president ni un Govern tant determinat a culminar un mandat democràtic com va ser el del 27 de setembre per assolir la independència de Catalunya”, va reblar. En el debat, Turull va participar conjuntament amb els portaveus d’ERC, la CUP, Demòcrates de Catalunya i Barcelona en Comú.

Precisament, amb Gerardo Pisarello va protagonitzar una picabaralla. El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, va afirmar que  "les lleis Òmnibus de CiU que van retallar la llei de l'habitatge i els drets socials, no les va imposar Montoro. ni tampoc els concerts a les escoles d'elit o el BCN World".

Turull va adreçar-se a Pisarello i li va preguntar si intentava "dividir Junts pel Sí amb el RUI". "L'Ajuntament estarà al costat del Parlament o del TC?", li va preguntar.

Turull en el debat
Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Vlac, Barcelona, 14/08/2017 - 17:26

La culpa de este merdé, no la tienen los que nos representan, sino los ciudadanos que votamos desde la ignorancia más absoluta....

#27 Funcional, bcn, 13/08/2017 - 21:38

Como puede ser consejero un individuo tan ignorante y tan menguado mental. Cualquier persona minimamente preparada sabe que la independencia de una region de España es imposible, sin tortazos, sin guerra y sin intervencion extranjera. Y este zoquete va y dice que creia que era posible y se queda tan pancho. Mae miaaaa, en que manos estamos.

#26 El joc de l'oca, Chez Sixty, 13/08/2017 - 20:06

Cada cop estic més convençut que el full de ruta està inspirat en el joc de l'oca, ja saben, alló de "y tiro porque me toca" que fas un salt endavant i tornes a tirar, llavors et trobes que has d'anar enrera o tornar a començar. És clavat.

#25 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 13/08/2017 - 19:56

"Prometia la independència per a les Festes de Gràcia del 2017"

Tururull, tito, com endeví no tens preu, la bruixa Lola al teu costat, una aprenenta. Apa doncs! aviam a qui li poses els ciris negres.

#24 Carlos Gomez, Per un NO a incondicional aquesta farsa, 13/08/2017 - 18:53

"Por la unidad y solidaridad de la clase trabajadora de España. NO a la independencia de Catalunya. NO al 1-O, que no es un referéndum. Por los intereses y reivindicaciones del mundo del trabajo"

https://lopezbulla.blogspot.com.es/2017/08/no-la-independencia-de-cataluna-no-al-1.html