Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2013. 20:58h.

Turull recorda que "cada dia 45 milions se'n van de Catalunya"

CiU retreu al PP que "el que volen és silenciar la gran majoria"

Turull recorda que "cada dia 45 milions se'n van de Catalunya"

Turull, durant el debat

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha recordat en la seva intervenció al debat de política general que l'"espoli fiscal que viu Catalunya" significa que "cada dia 45 milions d'euros se'n van de Catalunya i no tornen".

El dirigent nacionalista també ha remarcat "l'enorme hipoteca que tenim pendent, 70.000 milions d'euros segons la sindicatura de comptes, que fa que ara en el pitjor moment, quan hi ha menys recursos per la crisi, hàgim de pagar tot allò que es va fer i no es va pagar quan hi havia molts diners al calaix", en al·lusió al tripartit.

"I ara cada dia només llevar-nos hem de pagar 6 milions d'interessos, i hem de pagar moltes inversions que ja estan fetes, però que hem de pagar ara", ha reblat.

Turull ha indicat que "la democràcia mai no divideix", i ha afirmat, referint-se als diputats del PPC, que "intenten la divisió". "El que volen és silenciar la gran majoria", ha etzibat el portaveu de CiU.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 30%, BCN, 27/09/2013 - 10:35

Ostras, el portavoz de CiU ni siquiera sabe que la Generalitat hace diversos tipos de balanzas fiscales con resultados bien dispares... Así nos va.
Oye, ¿y lo del grupo Seidor cómo lo llevamos?

#9 Maite, sabadell, 27/09/2013 - 09:57

Si clar,madrit ens roba,pero no diu el tant % que s'emporten ells i molts altres cap els seus paradisos fiscals,ni tampoc la de milions d€ que donen en subvencions als seus amiguets,per als quals,sempre hi han diners,llàstima de terra,llàstima de gent,vaja politics,quin nivell de pais serem

#9.1 el talp venjador, Barcelona, 27/09/2013 - 11:03

com tampoc no diuen res de la privatització encoberta de la sanitat pública catalana que s'està portant a terme per l'incalificable Boi Ruiz, de l'augment exponencial de les llistes d'espera i de tantes altres coses SI hem d'aconseguir la indepedència amb aquesta gent anem servits

#8 El azote de los necios, Barcelona, España, 27/09/2013 - 09:34

¿ Turulll lo que hizo una minoría nacionalista con la mayoría castellano parlante hace una década?... silenciarnos e imponernos.......no olvidamos hipócritas.

#6 Anònim, BCN, 27/09/2013 - 08:04

Lo unico bueno de Turull es que es del R.C.D. Español de Barcelona.

#5 Happy22, Esplugues, 26/09/2013 - 23:12

Turull miente, la normalización de las balanzas q hace la Gene es la gran mentira. Lo q España se endeuda no lo paga nadie, se debe. Y lo que España debe, es, entre otras cosas, por lo que anticipa a la Gene para pagar su mala gestión. Mentirosos e inútiles