Publicitat
Política · 18 d'Abril de 2018. 12:03h.

Turull repta Llarena

"No pretengui decidir qui ha de ser el candidat a president"

Turull repta Llarena

El conseller Jordi Turull, durant la seva declaració, ha demanat al jutge Llarena que faci "justícia i no política". "No sé si al novembre era un pres polític, però ara no tinc cap dubte", li ha dit, segons fonts properes a la seva defensa que recull l'ACN.

Durant la declaració, ha acusat Llarena de tornar-lo a empresonar el passat 23 de març perquè, tal i com diu a la interlocutòria de processament, "no garanteix un retorn encertat a l'autogovern" i, per tant, s'ha autodefinit com a "pres polític". Segons ha dit, els poders de l'Estat "es creuen" perquè és el govern espanyol el que diu "quan" els processen i "per quins delictes els condemnaran" i, en canvi, el Suprem marca "qui ha de ser el president de Catalunya".

"No pretengui decidir qui ha de ser el candidat a president", ha manifestat davant Llarena. A més, Turull li ha demanat si té algun informe forense per referir-se, com fa a les interlocutòries, a la seva "esfera psicològica interna" per defensar que pot reiterar perquè no ha abandonat les tesis independentistes.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Comunero, Valladolid, 18/04/2018 - 20:12

Turull, se pensaba que estaba hablando con Rajoy o Montoro. Lo tiene claro con Llarena...

#20 Marti, Barcelona, 18/04/2018 - 18:09

Ara volen fer-se els herois pero estan mal aconsellats. L'unic patrimoni que tenen es la mentida i la tergiversació. Els interessa confondre a la gent, i allargar la conya per continuar fent el relat de la falsetat. I aquest Turull es un especialista en fer els discursos mes fanatitzats i mes carregats de ràbia...ni la presó li ha fet efecte.

#19 M, Sabadell, 18/04/2018 - 17:59

Algunos son tan cortos dentro de la prisión como lo eran fuera, aún no han entendido la diferencia entre presos políticos y políticos presos.
Aclaración para mentes torpes:
Preso político = Preso por sus ideas
Político preso = Preso por sus acciones (desobediencia, malversación, conspiración, sedicición. etc......)

#18 antifaz, Igualada, 18/04/2018 - 16:56

Pero que valiente es el "tortuguita"... ya veremos si lo es igual cuando empiece el juicio...

#17 Albert Escarré Puig, Barcelona, 18/04/2018 - 16:35

#17

Por favor, Turull, que tienes al Juez Llarena acojonido. ¡ Qué fieras se ponen los gatos entre rejas, actitud de tigre, pero ...gatos, al fin y al cabo. ¡ No decías que sólo obedecerías a las leyes que saliesen del Parlament catalán ?. ¡Pues qué haces ahí ?