Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2019. 10:28h.

Turull veu el judici guanyat

"La fiscalia, com més parla, més en evidència queda"

Turull veu el judici guanyat

Turull declarant al Suprem

L'exconseller de la Presidència Jordi Turull considera que la fiscalia s'està posant en evidència en el judici del procés. "M'he quedat molt tranquil amb mi mateix. He pogut parlar, defensar-me i acusar. La fiscalia, com més parla, més en evidència queda" ha afirmat Turull en una entrevista a l'ACN després de declarar davant del Suprem.

El dirigent independentista ha destacat que les acusacions no poden preguntar gairebé res relacionat amb la violència durant els fets de setembre i octubre de 2017. "Queda clar que el relat de violència és tan delirant que de fet no pregunten gairebé res" ha apuntat.

Turull ha reconegut que el tribunal està mantenint les formes perquè és conscient que tot acabarà a Estrasburg, però ha lamentat que el procés judicial està viciat d'origen. "N'estic segur que el tema d'Europa el tenen molt present. El problema és que això, aquest procés judicial, ja ve viciat de fàbrica, d'inici. El mal ja està fet i ho contamina".

L'exconseller, preguntat sobre si creu que Sánchez reprendrà el diàleg amb la Generalitat després de les eleccions, ha afirmat que no ho sap perquè "al matí diu una cosa i a la tarda la contradiu". "Molta paraula maca, buida de contingut. És imprevisible què farà. Passa de votar el 155, a criticar-lo. De parlar de diàleg a no voler ni escoltar-nos sobre l'autodeterminació" ha dit.

Jordi Turull va respondre per escrit a les preguntes de l'ACN a la presó de Soto del Real poc després de declarar davant del Tribunal Suprem.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#34 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 24/02/2019 - 00:55

... pues las apuestas en Sportium, dicen lo contrario

#32 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/02/2019 - 23:07

El Tururull siempre será el mismo fantasma. Bien que dirijas tus mentiras a tus borregos porque hay elecciones, pero deberías saber que el juicio propiamente hablando aún no ha empezado. Cuando empiece la cosa en serio me lo cuentas. Valiente. Que ni siquiera has tenido cojones para admitir lo que hiciste.

#31 Tirant, Bcn, 23/02/2019 - 22:04

En relació amb el teatre que els colpistes s'exhibeixen al judici recomano l'article d'Albert Soler al Diari de Girona del passat dijous 21 i titulat "En Teo va al Tribunal Suprem". Els retrata amb humor i precisió.

#30 Grijander, Caspalunya Republic, 23/02/2019 - 20:58

Tranquil campio. De violencia ja pararan els testimonis del 20S (la comitiva judicial) i els policíes ferits l'1-O (van presentar part de lesions varies decentes).

#29 Laughter, L'H-España, 23/02/2019 - 20:44

Sí claro, este es un lince. Veremos la cara que se le pone cuando empiecen las testificales donde hay obligación de declarar y de decir la verdad, si no quiere terminar alguno procesado. Y en un proceso donde la prueba documental no cabe en un trailer. Éste se cree que los magistrados van a dictar sentencia sólo con lo que han dicho los acusados.