Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2017. 14:06h.

Turull vol que “la gent” pagui la multa de Mas

El portaveu del Govern aposta per “una caixa de resistència”

Turull vol que “la gent” pagui la multa de Mas

El conseller de la vicepresidència, Jordi Turull, en declaracions a El món a RAC1, s’ha referit a la proposta d’Oriol Junqueras de fer una caixa de resistència per pagar les multes del 9N i ha deixat clar que “hi estic d’acord”. “És ridícul que per 6 milions de multa diguin que perdrem la independència. Ara la gent que hi posa la cara com en el 9N ho van fer perquè la gent ho reclama. per tant hem d'anar tots a l'una, a les verdes i a les madures”, ha argumentat.

Respecte al registre de la Guàrdia Civil, ha dit que “per dos folis no cal venir amb 6 guàrdies civils i demanar pel President de la Generalitat o el conseller de la presidència”. “Quan abans que ningú s’avisa els mitjans d'informació vol dir que no busquen informació, sinó que busquen espectacles”, ha considerat

“L'espectacle dels guàrdies civils pel pati dels tarongers i la sala gòtica va ser una instrucció clara que de cap de les maneres”, ha explicat, a més d’assenyalar que “es va trigar temps perquè van haver de triar els correus que tenien relació amb el cas. Per anar ràpid deien que se'ls podien endur tots. Però això, no”.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#35 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Descargolant barretines, 26/07/2017 - 18:19

Caixa de resistència ..? Llavors el 3% no era per Catalunya?
I una altra cosa Turull, aquesta caixa també serà per pagar la multa d'Espot? Si ja sabem que és un xivato, però és dels vostres, i li heu deixat tirat com si fos merda de bestiar.

#34 Capit@n España, Barcelonistán, 26/07/2017 - 11:49

Turull = Lola Flores 2.0

#33 Alejandro, Barcelona, 26/07/2017 - 09:04

A qué "gente" se refiere Turull? A los lobotomizados, a los adoctrinados? Si es así, nada que objetar.; que paguen las multas de sus maestros pero, no se os ocurra sacaros de la manga ningún impuesto camuflado como es vuestra costumbre para saldar las multas de los mafiosos líderes del procés. Ojito, que lo miraremos con lupa.

#32 Capit@n España, "Que pagui Pujol !!! ", 26/07/2017 - 08:52

Com deia el grup L'Odi Social en la seva canço als anys 80: "Que pagui Pujol !!! "

#30 Calimero, Barcelona , 22/07/2017 - 12:01

No os preocupéis amigos que el tal Jordi Perpiñan y el Galderic pondrán nuestra parte que ellos son muy patriotas jajaja ja vaya jetatiene el Turulato este....