Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2020. 17:23h.

TV3 continua tolerant els insults de col·laboradors a les xarxes

Núria Llorach al·lega que el llibre d'estil només afecta la gent en plantilla

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, ha justificat que la Corporació no hagi emprès mesures contra els col·laboradors de la cadena pública que han fet manifestacions polítiques a les xarxes socials argumentant que el llibre d'estil només afecta la gent en plantilla.

"El llibre d'estil diu el que diu, i el dia d'avui diu que els professionals de la Corpo no poden fer manifestació sota el títol: el periodista davant la informació, no el periodista davant l'entreteniment, o les productores, etc, que tenen un altre capítol dintre del llibre d'estil" ha manifestat aquest divendres durant la Comissió de control de la CCMA.

"No em pot parlar de tuits de col·laboradors de programes, perquè com hem explicat, podem no compartir el que diu però és lliure de fer-ho i el llibre d'estil de la corporació no és l'eina per fer-los callar, ara bé, estic en contra i no comparteixo cap desqualificació vingui de qui vingui" ha dit.

El diputat socialista David Pérez li havia preguntat si "està encantada amb les piulades dels professionals de TV3 ficant-se amb parlamentaris, diputades i diputats d'aquesta Cambra". Segur que no pot fer res més?, segur que quan algú li diu bavós a un diputat no es pot fer res més?, han de ser els professionals de la cadena que diguin que quan passa això s'està comprometent tot el servei públic d'informació?" ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Rafael, Barcelona, 03/10/2020 - 06:33

Yo creo que ya ha llegado el momento de bajarles los humos a cada uno de estos miserables.

#4 Historias maravillosas, del País de la Piruleta, 02/10/2020 - 20:34

"...y el pequeño Purri nunca habría detenido su automóvil en aquella rotonda de haber sabido que..."

"Las desventuras del joven Purri (percances embarazosos)", edición especial para coleccionistas y bibliófilos (con láminas en color), Editorial El Tabarnés Irreductible, Barcelona, 2020

#3 Marcial, Santa Coloma, 02/10/2020 - 20:31

Lo del Jairo piropeando a su familia de Puerto Hurraco por parte de padre es fascinante

#1 Xisxes, Barcelona, 02/10/2020 - 19:15

El dia que los españoles digamos basta y nos decidamos a actuar veremos si estos valientes de boquilla lo siguen siendo.