Publicitat
Política · 4 de Juny de 2019. 10:48h.

TV3 contraprograma els fiscals

El TN fa "un exhaustiu repàs de l'escrit on es posa de relleu que obvien moltes de les qüestions rellevants"

El TN Vespre de TV3 va oferir dilluns 3 de juny una peça de més de tres minuts de durada amb l'objectiu de desmuntar part de les acusacions de la fiscalia en el judici pel procés sobiranista. El presentador de l'informatiu de la televisió pública, Toni Cruanyes, va recordar que "el judici ja es troba a la fase més decisiva".

"Demà la sala escoltarà les acusacions que planteja la fiscalia", va afegir, a més d'informar que el periodista de TV3, David Melgarejo, "ha fet un exhaustiu repàs de l'escrit on es posa de relleu que els fiscals obvien moltes de les qüestions rellevants que han aparegut durant el judici".

To seguit donava pas a l'esmentada peça de Melgarejo on el periodista assenyalava que "sense violència no hi ha rebel·lió. Aquesta és l'última oportunitat de la fiscalia per convèncer el tribunal que n'hi va haver". El periodista afirmava que l'escrit de la fiscalia "planteja interrogants".

Aquests interrogants denunciats per TV3 tenien relació amb els Mossos: "per què mantenen que el Govern va donar ordres als Mossos d'Esquadra de facilitar el referèndum quan la cúpula de la policia catalana ha explicat el contrari en la fase testifical, és a dir, sota promesa de dir la veritat?", pregunta la televisió pública.

De la mateixa manera remarca, en referència als fiscals, que "el codi penal contempla que un funcionari públic no pot mentir sobre el que ha sentit en un judici perquè seria un delicte de falsedat. Això, més enllà de com ho relatin els fiscals amb els conceptes que han sentit a la sala i que són al seu escrit".

David Melgarejo
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 catalanoide , bcn, 04/06/2019 - 19:19

Tv3 actúa siempre de parte. Tv3 debería ser tb juzgada, tal cual, como parte del organigrama

#13 Eduard mitja roura, Girona, 04/06/2019 - 18:22

Me encanta que haya gente que aun mira tv3 aun que sea para critacar-la, todo es audiencia.juajuajua

#12 Kropotkin, Vic, 04/06/2019 - 14:05

He oído que a los que no tienen ocho apellidos catalanes les obligan a presentar certificado médico de padecer Sindrome de Estocolmo si quieren entrar en TV3... Jua, jua, jua,...

#11 Capit@n España, The broquil is over, 04/06/2019 - 14:03

Que aburrido debe de ser que todas tus referencias del exterior vengan dadas por esta cadena. La Caverna de Platón en pleno siglo XXI.

#10 Kropotkin, Vic, 04/06/2019 - 13:46

Los esbirros del Régimen cobran para cosas así... En Venezuela y Corea del Norte hacen lo mismo... Jua, jua, jua,...