Publicitat
Política · 22 de Maig de 2021. 11:46h.

TV3 contraprograma Vox

La cadena mostra rètols que contradiuen el discurs de Garriga mentre intervé

TV3 contraprograma Vox

TV3 va mostrar rètols que contradeien alguns dels arguments del discurs del líder de Vox a Catalunya Ignacio Garriga durant la sessió plenària d'investidura d'aquest divendres. La cadena pública va desmentir les dades que va aportar Ignacio Garriga mentre estava duent a terme el seu discurs incorporant rètols a la pantalla.

"Les estadístiques policials no detecten un augment de la delinqüència. Garriga ho sosté, però les dades dels Mossos ho desmenteixen" deia el càiron que va incorporar TV3 mentre el candidat de Vox realitzava el seu parlament.

El presidenciable de Vox ha criticat aquest fet en una piulada apuntant que "no són periodistes, són activistes" i ha manifestat que "tancarem la cadena". "No és informació, és activisme. No són periodistes, són activistes al servei dels seus pagadors. Tancarem la cadena" ha escrit a la xarxa social.

elne.jpg

El conseller secretari del Consell d'Audiovisual de Catalunya (CAC), l'exdiputat Daniel Sirera, ha anunciat en una piulada que ha demanat al CAC que analitzi els fets. "Mentre el líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, intervé al ple d'investidura, els serveis informatius de TV3 rebaten la seva intervenció a través dels rètols. He demanat al CAC que ho analitzi" ha escrit Sirera en una piulada.

sire.jpg

Els serveis informatius de la cadena pública sovint ha emprat els termes "presos polítics" i "exiliats" per a referir-se els dirigents independentistes empresonats i els que es troben a l'estranger en les seves cròniques informatives, fet que va originar certa polèmica i va propiciar la intervenció de la Junta Electoral, que va limitar aquestes expressions en període electoral.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#40 Tirant, Bcn, 23/05/2021 - 21:37

Quina gent aquesta de TV3 ... No es pot ser més manipuladora i restrera. Si poguessin ens s'instal·larien un règim encara més dictatorial i totalitari que el de Franco.

#38 Yomismo, Sevilla, 23/05/2021 - 12:19

El gobierno intenta silenciar a VOX y prohíbe su concentración para el lunes 24 en Ceuta

https://www.outono.net/elentir/2021/05/23/el-gobierno-intenta-silenciar-a-vox-y-prohibe-su-concentracion-para-el-lunes-24-en-ceuta/#comment-250818

#36 pepe, andorra, 23/05/2021 - 11:27

el problema, como siempre, es q todo lo q depende del gobierno regional de Barcelona y alrededores, es mentira y esta manipulado, mas o menos como lo q dice siempre el baizu de guardia, bueno, el trolete gubernamental ,q este trimestre le ha tocado al amigo antifa, q tiene el honor de ser el representante gubernamental en estas paginas.

#35 pepe, andorra, 23/05/2021 - 11:23

yo solo me imagino q a los separatistas y baizus, progres, de turno, les hicieran lo mismo q ellos hacen a los demás, lo q aullarian y q tengan poco porcentaje de voto no justifica nada, como algunos por aquí parecen pretender y hablar de votos con las graves dudas q generan esos procesos en España, creo q es aventurado.

#34 Joan Ferrandis, Barcelona, 23/05/2021 - 11:07

TV3 podría contraprogamar al propio Régimen y rotular que nunca hubo 132 presidentes de la Generalitat, sino, y en realidad, solo 10