Política · 13 de Juliol de 2019. 12:43h.

TV3 'crida' a l'"agitació social i política"

La cadena creu que la Diada i la sentència del procés poden provocar protestes

TV3 'crida' a l'"agitació social i política"

TV3 ha pronosticat "agitació social i política" provocada per la Diada i la sentència del Tribunal Suprem sobre els fets del procés. En la peça informativa que aborda el fet que Quim Torra s'asseurà al banc dels acusats del TSJC per desobeir l'ordre de la JEC de retirar pancartes i llaços grocs dels edificis públics, la cadena considera que "l'11-S o la sentència del procés podrien crear una agitació social i política" que el TSJC "no passa per alt".

"Les mirades es posen en el calendari d'aquest judici, que podria ser per la tardor, calendari que el TSJC no passa per alt. L'11-S o la sentència del procés podrien crear una agitació social i política que aquesta vista oral podria fer créixer més, d'aquí a què pensin ajornar-lo fins al millor moment" asseguren en la peça informativa. La cadena també recorda que aquesta serà "la primera vegada un president de la Generalitat segui al banc dels acusats".

El TSJC ha enviat a judici el president de la Generalitat, Quim Torra, per un delicte de desobediència per no haver retirat a temps els llaços grocs i les pancartes reclamant la llibertat dels dirigents independentistes presos d'edificis públics durant la campanya electoral.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#42 Alex, Barcelona, 15/07/2019 - 18:24

el Nodo.cat pidiendo "una mani més, porfi"

#41 Laughter , L'H-España , 14/07/2019 - 16:27

TV3 liderando la campaña de protestas posterior a la sentencia. No está haciendo un pronóstico de lo que puede ocurrir, no, que nadie se engañe, directamente está organizando la campaña de agitación para los espurios intereses de estos abducidos.

#31 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 13/07/2019 - 21:58

Dilluns sens falta dure el meu Cayenne a que el pintin de vermell pimenton , no sigui cas que m´agafi amb els pixats al ventre i sense haver llogat ni una sola cadira mentre celebrava el meu cumpleanys amb unes botelletes de Mahou

#29 Martín, Barna., 13/07/2019 - 19:47

Si TV3 insinuès que tenim de president una persona que per les seves característiques no hauria d'ocupar el càrrec que ocupa. I si insinuès amés que el TSJC , no pot evitar condemnar-lo. Si insinuès això, podriem dir que aquesta televisió no està del tot al servei d'una part de catalunya i del procés.

#28 Chris, Lleida, 13/07/2019 - 19:05

"No sería impossible de comprovar amb la suficient repetició i enteniment psicològic sobre la gent preocupada, que un quadrat sigui, de fet, un cercle. Son simples paraules, i les paraules es poden malear per encobrir idees i disfressar-les"

"La fe mou muntanyes, però nomès el coneixement les mou al lloc correcte"

Joseph Goebbels