Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2019. 20:00h.

TV3 dona peixet als CDR detinguts

Entrevistes a un advocat, familiars i amics

TV3 dona peixet als CDR detinguts

El programa 'Preguntes Freqüents' de TV3 va entrevistar aquest dissabte a la nit al tiet, a un amic i a l'advocat d'un dels CDR detinguts aquest dilluns en l'Operació Judas. David Ros, l'oncle de Jordi Ros; Xavier Roviró, alcalde de Folgueroles i amic d'un dels detinguts, i Eduardo Cáliz, advocat d'Alerta Solidària, han denunciat irregularitats per part de la Guàrdia Civil al programa.

L'alcalde de Folgueroles i amic de Xavier Buigas, un dels detinguts, Xavier Roviró, va assegurar que era "impossible" que estiguessin preparant explosius. "És impossible que estiguessin preparant cap tipus d'explosiu" va dir en l'entrevista.

"Al·lucinem, no preparaven cap tipus d'explosius, segur. És impossible. Jo als altres no els conec, només conec al meu conciutadà. Si alguna cosa ha fet és anar a manifestacions, ha fet algun tall de carreteres com hem fet tots però d'aquí a terrorisme, explosions... al·lucinem" ha dit Roviró, recalcant que "si li ha passat a ell, em podria haver passat a mi, ens sentim indefensos" ha dit.

L'oncle de Jordi Ros, David Ros, ha afirmat que la Guàrdia Civil va coaccionar el seu nebot i que no disposa de l'advocat que ells volien per irregularitats en l'operació. Ros també va denunciar que durant el viatge a Madrid "hi va haver intents d'interrogatoris per part de la Guàrdia Civil" als detinguts.

L'advocat d'Alerta Solidària, Eduardo Cáliz, que representa a la majoria d'acusats, ha criticat les filtracions que s'han produït de la investigació als mitjans de comunicació. "D'una manera molt barroera s'ha anat filtrant informació als mitjans de comunicació. Això té l'objectiu de manipular l'opinió pública i criminalitzar aquestes persones abans que es pugui prendre una decisió" ha dit, recalcant que aquest fet és un delicte.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Sergi Sergio, Barcelona, 30/09/2019 - 14:26

La maquina de propaganda del Regim mai falla.

#15 AnnaMollet, Mollet, 30/09/2019 - 13:00

Es lo que dicen siempre los vecinos de un asesino; que era un buen chico, y que jamás imaginaron que pudiera ser un asesino. Nada nuevo, señores/as. Patética TV3, y que vergüenza que defiendan y amparen a terroristas... ¿Dónde estás Filiprim?

#14 Joel, Bcn, 30/09/2019 - 10:08

Llavors us creieu tot el què publica La Razón ,El mundo, ABC, ? Premsa objectiva oi?. Potser es interessant escoltar l' altra part i que cadascú es faci una idea. Algunes tertúlies de tv Esp. son molt subjectives. ...

#14.1 Eduard R, BCN, 30/09/2019 - 10:55

Es veritat...te la mateixa redibilitat que TV3% i la resta del medis concertats catalans

#14.2 Vicenç Pardal, Villagüevo, 30/09/2019 - 15:31

La meua web sí que és obchectiva,cha podeu afanyar-vos a llechir-la i no els dichitals botiflers com este mateix.

#13 Tom, Barcelona, 30/09/2019 - 09:31

Un vecino suyo dice que es imposible, el tío del otro dice que es buen chaval, y el abogado de la cup afirma que se filtró información....es evidente, son inocentes!! Que nivel!!! Así nos va...

#12 Figueras, Figueras, 30/09/2019 - 08:29

Jo també alucino, i no de la GC, si no de lo malaltissos que teniu el cap, sort que el vostre ADN es pur