Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 12:16h.

"TV3 ens tracta millor ara que abans"

El líder de Ciutadans creu que si hi ha una sola candidatura sobiranista "pot fer forat a ERC"

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha estat una de les revelacions de la legislatura encara que, com es diu en aquests casos, sigui de l'altre bàndol. "No considero que hi hagi bandols, això no és una guerra", s'afanya a replicar.

E-notícies ha volgut fer-li una entrevista "de comiat" després del darrer ple de la temporada -i previsiblement de la legislatura-, però Rivera està convençut que tornaran a sortir. Fins i tot que poden "consolidar un diputat més". "Convergència i Ciutadans som els únics partits que creixen en intenció de vot", destaca durant la conversa gravada al seu despatx.

També té paraules de 'consell' per a Laporta i la resta de candidatures sobiranistes malgrat que estiguin als antípodes ideològics: "Si són capaços d'ajuntar-se i posar-se d'acord poden fer forat a Esquerra, fins i tot a Convergència".

El líder de Ciutadans, d'altra banda, està satisfet del tracte que la seva formació rep de TV3  atès que és un partit parlamentari. "Hi ha hagut un canvi en el tractament de TV3 en els darrers vuit mesos", reconeix. "Almenys ara ens citen", continua.

Rivera també fa autocrítica en l'entrevista de la crisi interna que va patir la seva formació amb la marxa d'Antonio Robles i les crítiques de José Domingo, però considera que va ser "una crisi de creixement".

Per Albert Rivera, la presència de Ciutadans al Parlament ha servit "per normalitzar el castellà". "Abans, quan es parlava en castellà a la cambra semblava que s'acabava el món i ara no passa res", ha subratllat.

Albert Rivera, al seu despatx del Parlament
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 tocayo, CiudaD Condal, 08/08/2010 - 01:57

Viva la CataluÑa REAL! la de una sola lengua y sentir, el auténtico ser español antes rojo que roto!!!

#57 bilingüista, barcelona, 08/08/2010 - 01:51

Albert, jo et voto si a les properes si surts en pilotes sens tapar-te els atributs!!!

#56 Francesc, Barcelona, 07/08/2010 - 22:42

Joan, no et sembla lògic que la gent surti al carrer per la comportament descaradament antidemocràtic del T. C. en anul.lar 2.000.000 de vots en defensa de l'autogovern català?

#55 Francesc, Barcelona, 07/08/2010 - 22:35

Què ha fet C's per normalitzar el català al senat i al congrés de Madrid? Alguna declaració? Algun suport a les iniciatives en aquest sentit? No, no ha fet res.

#54 Francesc, Barcelona, 07/08/2010 - 22:24

Per a sinmitos, precisament estem des de fa més de vint anys fent un procés de revisió històrica i literària dels països de parla catalana... amb resultats que tots ja anem coneixent. És la història que defensa c's la que està mitificada.