Publicitat
Política · 15 de Juny de 2018. 18:55h.

TV3 informa de la "primera reunió de Torra amb un cap d'Estat"

Amb l'arquebisbe i copríncep d'Andorra Joan-Enric Vives

TV3 informa de la "primera reunió de Torra amb un cap d'Estat"

Quim Torra amb Joan-Enric Vives (Foto Bisbat d'Urgell)

TV3 ha informat de la "primera reunió del president Torra amb un cap d'Estat", que ha tingut lloc al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell amb l'arquebisbe i copríncep d'Andorra Joan-Enric Vives. Torra s'ha desplaçat a la Seu d'Urgell per inaugurar la 29ena Trobada Empresarial al Pirineu.

La cadena pública destaca que la reunió entre Quim Torra i Joan-Enric Vives és la "primera reunió del president Torra amb un cap d'Estat" i destaca la possible trobada entre Quim Torra i Felip VI en la inauguració dels Jocs Mediterranis 2018 a Tarragona.

La crònica reprodueix les declaracions del president de la Generalitat, en les que afirma que té la intenció de demanar al rei Felip VI que es disculpi pel discurs que va fer el 3 d'octubre sobre Catalunya.

"El que jo li plantejaré és la gravíssima situació que viu el país, que hi ha presos polítics, que hi han exiliats, que el dret a l'autodeterminació està criminalitzat i sobretot jo li demanaré al Rei d'Espanya les seves paraules de disculpes al poble de Catalunya per un discurs que no s'hauria d'haver pronunciat mai" ha afirmat el president català.

La notícia també ressalta les paraules de Torra en les que afirma que "els presos polítics no seran moneda de canvi de res" i informa que el president de la Generalitat ha parlat amb el president del Govern espanyol i han destinat dos equips a preparar la trobada per tal que sigui productiva, tot i que encara no té data.

sin-tkkitulo.jpg

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#25 Espluguenç, Esplugues del Llobregat , 17/06/2018 - 15:03

Al menos, uno de los dos ES un jefe de estado. El otro es el masover que calienta la silla de uno que se fugó cuando nadie le perseguía.
#StopTorracism

#24 Carlos Gomez, bestia amb firma humana, 17/06/2018 - 11:04

"El copríncipe episcopal de Andorra Joan-Enric Vives encubrió una trama de pederastas"

El Triangle 17-6-2018


Faci el que faci li creixen els nans

#23 Jomagari, Barcelona, 17/06/2018 - 09:04

Podría publicarse en la sección del "Cuore" ya que sus colegas eclesiásticos llaman a Mons.Joan-Enric Vives i Sicilia "Pricessa Meritxel"

#22 Calígula, Girona, 16/06/2018 - 20:31

Ya es sabido que ilustres separatistas tienen "la pasta" allí. Por eso es muy importante esta visita. En cualquier caso yo ya no pongo la x en mi declaración de renta, lo volveré a hacer cuando el Papa destituya a todo el clero independentista.

#21 M. Pilar, Barcelona, 16/06/2018 - 18:00

Quin nivell!!!!