Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2019. 18:35h.

TV3 maquilla el fracàs de la vaga dels presos

La cadena dedica disset minuts a l'aturada malgrat que reconeixen que "l'activitat econòmica s'ha mantingut pràcticament igual"

TV3 maquilla el fracàs de la vaga dels presos

TV3 ha dedicat bona part del Telenotícies migdia d'aquest dijous a "l'aturada" que s'ha produït en protesta pel judici del procés. La cadena pública ha dedicat 17 minuts a repassar les manifestacions, els talls i les diverses afectacions de la vaga, incloent-hi connexions en directe amb diversos punts on es troben els manifestants. Tanmateix, el conductor del Telenotícies ha reconegut que malgrat la vaga, "l'activitat econòmica s'ha mantingut pràcticament igual".

La televisió pública ha detallat tots els talls que els CDR han dut a terme aquest matí a les carreteres catalanes així com els incidents en diversos punts amb els Mossos d'Esquadra. Les manifestacions que els estudiants han dut a terme a Barcelona també han centrat bona part de la peça i s'ha detallat àmpliament el seguiment en diversos punts de Catalunya.

La cadena ha fet un important seguiment de la convocatòria de vaga a la província de Girona. TV3 ha destacat que Girona ha estat el lloc on la concentració ha estat "més multitudinària", on 9.000 persones segons la Guàrdia Urbana s'han concentrat a la delegació de la Generalitat. També s'ha explicat l'intent per part dels manifestants d'accedir a les vies de l'AVE, l'ocupació d'una sucursal de Caixabank i els talls al centre de la ciutat.

TV3 també ha explicat la manifestació que s'ha dut a terme a la ciutat de Lleida, que ha acabat amb algunes càrregues policials així com el tall a un polígon industrial i a les cotxeres de Lleida, des d'on havien de sortir els autobusos municipals.

A Tarragona han destacat la manifestació de centenars de persones que s'ha dut a terme a la plaça Imperial Tàrraco i han detallat que posteriorment s'han dirigit cap a l'AP-7 i que els Mossos els han impedit l'accés. A Reus han explicat la concentració que s'ha dut a terme a la plaça del Mercadal i també han informat sobre la concentració davant al mercat municipal de Tortosa i la de Sabadell i Granollers, on hi ha hagut manifestacions al centre de la ciutat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 ., ., 21/02/2019 - 23:20

Es relativo lo del fracaso,porque estas huelgas suelen ser una oportunidad para otros.
Digamos que es como una feria del tractor de segunda mano.

#9 Mesetario, Meseta, 21/02/2019 - 22:47

Los CDR deberían dejar de llamar a Cataluña a Cataluña y pasar a llamarle...
ESQUIROLANDIA.

#8 Tabarnés puro, Barcino, 21/02/2019 - 22:21

Pero de dónde saca TVtractoria estos presentadores reptilianos??!

#7 Yo, BARCELONA, 21/02/2019 - 21:21

Es curioso que el La Vanguardia tenían hoy un encuesta que preguntaba si debían indultar a los golpistas en caso de sentencia condenatoria.
Cuando iba por un 85% de noes, la encuesta desaparece por arte de magia...No pueden presentar lo que la mayoría de Cataluña pensamos, no vayamos a Joder la subvención...

#6 Robertwalser74, Barcelona, 21/02/2019 - 21:00

El consum elèctric ha caigut un 1,9%. Eso, más que una huelga indepe ha sido una juerga indepe. Disfruten de lo votado...