Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2018. 21:54h.

TV3 mostra la vida dels fugats a Bèlgica

Puigdemont enyora “poder anar a comprar el mercat de Girona”

El Telenotícies Vespre de TV3 ha emès un reportatge sobre “com s’han adaptat a Bèlgica” l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont; els exconsellers Toni Comín i Lluís Puig, així com l’actual delegada del Govern davant la UE i exconsellera d’Agricultura, Meritxell Serret. La cadena pública ha justificat la noticia per mostrar a l’audiència com “han anat organitzant-se la vida” des que van fugir de Catalunya.

Puigdemont ha indicat des de Warteloo que allò que més troba a faltar de Catalunya és “el paisatge, els amics, la llibertat de poder anar a comprar al mercat de Girona, coses ordinàries que ara no es poden fer”. L’expresident de la Generalitat ha assegurat que “has d’intentar sempre donar el màxim de tu perquè la gent pugui tenir la sensació correcta, que estàs aquí per continuar treballant, per continuar lluitant”.

L’exconseller de Sanitat, Toni Comín, ha explicat que en aquest any “hem hagut d’aprendre a gestionar la incertesa política, judicial, personal, familiar, laboral…”. “A nivell familiar, he fet reunificació, tinc la meva filla i el meu company, que viuen amb mi a Lovaina, per tant ja podem tenir una vida familiar una mica més normal”, ha destacat Comín.

Per la seva banda, l’exconsellera i actual delegada de la Generalitat davant la UE, que es troba a Brussel·les, ha assenyalat que “per força t’hi adaptes”. “O t’hi adaptes i tires endavant o et quedes enrocat i t’enfonses. Hem de tirar endavant personalment i pensant en els companys i companyes que són a la presó”, ha afirmat Meritxell Serret.

L’exconseller de Cultura, Lluís Puig, que també hi és a Brussel·les, ha explicat que “ens hem adaptat bé, molt bé”. “Hi ha una gran entorn de persones molt agradables, molt amables, catalans i de fora de Catalunya que ens han acollit molt bé”, ha subratllat. Puig ha indicat que el moment més “punyent” és quan “acompanyes a algun familiar o algun amic a l’aeroport i t’acomiades al control de policia que tu no pots traspassar”.

24090-puigdemont.jpg

Lluís Puig, exconseller de Cultura
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Marta verges robert, Tarrega, 20/11/2018 - 18:07

No son fugats de la justicia. Fugats ho serien sino sabessim on son. Estan en un pais europeu i s'han presentat davant la justicia. A veure si dieu be les coses que per ser periodistes deixeu molt que desitjar

#25.1 No exactament, Bcn, 20/11/2018 - 20:38

S'han presentat a les autoritats d'un altre país, no pas a la justícia del país d'on han fugit. Ho entens ara? o t'hem de fer un dibuix?

#24 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 20/11/2018 - 15:11

Oye pues que se jodan como se han jodido muchos ciudadanos por culpa de ellos.

#23 @Stopseparatismo, Barcelona, 20/11/2018 - 14:55

La dolce vita de los delincuentes fugados... Y sale la parte donde van al ‘Pronto Tapas’ a hincharse de riojas y jamón extremeño?

#22 Sergi , Barcelona, 20/11/2018 - 14:36

Documental publicitario marca de la casa para seguir fomentando el victimismo de unos pobres "exiliados" que malviven en el castillo de Waterloo de la caridad que les envian catalanes patrioticos y las buenas gentes de Belgica. Hace ya mucho tiempo que perdieron la poca vergüenza que les quedaba.

#21 Javieritu, Palma de Mallorca, 20/11/2018 - 14:34

Malditos delincuentes