Torra deixa clar que "té una missió"

TV3 no es toca

Quim Torra a la sessió d'investidura

El president electe Quim Torra ha afirmat que "volem garantir els mitjans necessaris perquè els mitjans de la Corporació puguin tenir la missió que tenen encarregada" durant el discurs d'investidura. Torra ha proposat "una dotació pressupostària adequada per a la Corporació" per tal que "puguin seguir sent mitjans de qualitat, líders i referents per a la gent d'aquest país".

"Volem garantir els mitjans necessaris perquè els mitjans de la Corporació puguin dur a terme la missió que tenen encarregada per llei, perquè puguin seguir sent mitjans de qualitat, líders i referents per a la gent d'aquest país" ha assegurat.

"En l'àmbit dels mitjans de comunicació proposarem la dotació pressupostària adequada per a la Corporació, per garantir un servei de qualitat i vocació de lideratge i que pugui fer front a dificultats imposades pel Ministeri d'Hisenda espanyol" ha manifestat el candidat. 

Durant la primera sessió d'investidura que es va dur a terme dissabte passat també va manifestar la seva voluntat de donar suport a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. "Donarem tot el suport als mitjans de comunicació i d'informació públics i de gestió pública, com a eina necessària per a garantir el dret a la informació independent i al pluralisme polític i social" va apuntar durant el seu primer discurs d'investidura.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 sid, bcn, 15/05/2018 - 14:50

ha de tornar a engegar la màquina de propaganda i engreixar als amics amb tanta pasta com calgui. Si no mira el q diu en Soler quan li toquen la cartera.

#5 La ferum, Chez Titole, 15/05/2018 - 10:25

Les Tvs públiques no hauríen de tenir altra missió que la d'informar assepticament, ras i curt. El contrari és sectarisme i submissió al que mana, absolutament contrari a qualsevol idea de democràcia. Qui opina com aquest trinxeraire no té la qualitat imprescindible per governar un país. aquest individu senzillament fa por.

#4 Lluc, Barcelona, 15/05/2018 - 09:16

"la missió que tenen encarregada per llei, " es tancar-los a Estremera i a Soto del Real, que es el lloc que us mereixeu i això pensant amb benevolencia. De tota manera ja hem vist que molt cridar i fer el gallito pero a l'hora de la veritat s'amaguen dins el maleter del cotxe per fugir, o en una nit de fosca cap a Suissa i fer el mutis.

#3 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 14/05/2018 - 23:26

I tan noi. Tv3% la pagaras tu y Corleone Pujol.

#2 Tele cara y sanidad barata, Barcelona, 14/05/2018 - 23:12

Desde que Goebbels demostró que el dinero invertido en propaganda es electoralmente más rentable que el invertido en sanidad o educación, han surgido las dictaduras nazionalistas con este tipo de personajes como Torra para los que todo vale, Maquiavelo era un aprendiz. La guerra entre catalanes está servida con xenófobos de esta calaña.