Publicitat
Política · 17 de Març de 2019. 12:04h.

TV3 relega Duran a la una de la matinada

Mas va ser entrevistat fa una setmana en prime time

TV3 relega Duran a la una de la matinada

El programa Preguntes Freqüents de TV3 va entrevistar ahir l’exlíder d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. Durant els dies previs al programa, independentistes van mostrar el seu desacord a les xarxes socials amb aquesta entrevista, en considerar que no s’havia de donar veu a l’exdirigent de CiU.

TV3, però, va decidir mantenir aquesta entrevista amb Duran però no la va emetre fins a la una de la matinada, quan ja l’audiència de la cadena ha minvat molt. Abans, el Preguntes Freqüents, que comença a les 22 hores, va apostar per entrevistar Elena Martínez, coordinadora del moviment 25S.

També van aparèixer abans de Duran la portaveu del Govern Elsa Artadi; l’excap de la Policia Nacional a Catalunya, Narciso Ortega; l’advocat penalista, Francesc Jufresa; la intervenció musical del grup Lultimindi; i la secció setmanal de Pilar Rahola. Artur Mas, l'anterior setmana, va ser entrevistat en prime time.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Alex, Barcelona , 18/03/2019 - 15:45

A los lazis les genera rechazo escuchar voces críticas

#5 Neferu, Barcelona, 17/03/2019 - 21:01

Tiene su lógica. A teleprocés no le convenía que la gente oyese lo que Durán iba a decir contra el procés y sus responsables ideológicos y por eso le reservaron una hora en que la gente o duerme o está a punto de hacerlo, en cambio Mas como lo que dice es a favor de la independencia había que entrevistarlo a la hora de más audiencia.

#4 VOX populi - Vox dei, Montjuic, 17/03/2019 - 14:43

El Duran es tot un crack.
El primero que entendio que politica naZionalista, era demagogia, pasta a saco y una vidorra de cagate lorito
Un truan de poble preparado con ayuda de un par de curas, se ha tirado todo lo que se ha meneado, con cuatro palabrejas y un morrooooooo inconmensurable.

#3 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 17/03/2019 - 13:49

Y porque no pudieron incluir tambien "La Cuina de casa" i "El Foraster" con el ínclito Paco Martinez Soria,... a no, no es ese, es Quim Masferrer. ¡Pero la barretina hasta las cejas y el habla de cateto del fondo de los valles pirenaicos, eso si, eso se lo ha aprendido de memoria!

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/03/2019 - 13:47

Aqui huele a azufre como diria el Hugo Chavez.

La cuota setmanal d´apestats ja ha estat coberta amb l´emperador de Costa Fleming perque puguis saber el que has de saber quan ho hagis de saber.

I fora del horari dels benpensants no anem ara a fer malbe el que tan ens ha costat construir.