Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2008. 11:55h.

TV3 remunta en audiència

La cadena superarà el 16% aquest mes de setembre

TV3 remunta en audiència

Cullell i Sáez, al Parlament

Televisió de Catalunya ha començat a remuntar audiència durant el mes de setembre després que, el passat mes d'agost, assolís el rècord històric de només l'11,9%. La directora general, Rosa Cullell, ha apostat a més per recuperar telespectadors després que el portaveu del PSC, Joan Ferran, s'hagi mostrat partidari de "desmitificar el culte a les audiències". Cullell ha replicat que "les audiències no podem deixar-les de tenir en compte" i que "jo les miro cada dia", en al·lusió a la inversió publicitària, un de les vies de finançament de la CCMA.

La directora general ha explicat també que, durant aquest mes de setembre, l'audiència ha pujat "a l'entorn del 14%" i "els informatius entre el 20 i el 25%" mentre que el president de la Corporació, Albert Sáez, ha anunciat que "la mitjana del setembre és del 13,7%" i "del 14,5% amb la nova programació". "Estem en la línia correcta, despré d'haver tocat terra a l'estiu".

La portaveu de CiU a la comissió, Joana Ortega, s'ha mostrat en canvi més crítica perquè, en una al·lusió a Joan Ferran, "qui desmitifica les audiències és allò que no m'agrada les notícies i mato el missatger". La diputada d'Unió ha denunciat "l'incompliment sistemàtic del contracte-programa" pel que fa a l'audiència i s'ha queixat que "no liderem les franges de gent jove i els caps de setmana és una assignatura pendent". Albert Sáez, al seu torn, ha admès que, en efecte, "el contracte programa estableix un 20% per al conjunt dels canals de la Corporació". "Estem per sota?. Sí, estem per sota", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 CATALONIA IS NOT SPAIN, SILS, 20/09/2008 - 10:51

EL QUE HA DE FER LA TV3 SI VOL AUGMENTAR AUDIENCIA ES SUPRIMIR TERTULIANS FACHAS APTES PER TELE 5 COM RAHOLAS, GIRAUTAS I DEMES ESPAÑOLS

#4 m.Sanchez, l'hospitalet de ll., 19/09/2008 - 14:48

Jo soc de les que facin el que facin, com TV3 no hi ha res, (la bruticia de Antena 3 i Telecinco) es fastigosa, l'unic que sobre a TV3 es la crosta, pero de moment no surt a la Tele.

#3 Alexei, Barcelona, 19/09/2008 - 12:32

Entre poc i massa! TV3 no s'ha d'obsessionar per si és o no sempre lider d'audiència, però està clar que SÍ ha d'aspirar a assolir un 20% de mitjana pq si no és una tele que ens surt massa cara.

#2 republica, Barcelona, 19/09/2008 - 12:28

Ara que puja, els tant criticàveu, què dieu? Ah, i puja sense serials sudamericans (com TD8 o TVE), sense telescombraria (com TELE 5) o sense sensacionalisme barat (com Antena 3)

#1 Ramon, Barcelona, 19/09/2008 - 12:16

Abans, era bo per a Catalunya que el share de TV3 fos quant més alt, millor. Ara, és bo per a Catalunya que el rating televisiu global sigui quant més baix, millor.