Publicitat
Política · 10 de Novembre de 2017. 09:19h.

TV3 revela que el CDR de Sants va tallar l’AVE

La interrupció va afectar al servei "durant hores”

TV3 revela que el CDR de Sants va tallar l’AVE

El TN vespre ha dedicat un reportatge de prop de tres minuts als Comitès de Defensa de la República, on va informar que el CDR de Sants va “entrar a l’estació” de trens i “va tallar la via de l’AVE durant hores”.

“Ahir van tenir molt protagonisme en el tall de carreteres i les les vies de l’AVE. Avui volem saber qui són i com s’organitzen aquests grups sorgits inicialment per defensar el referèndum. Assemblearis i diversos, han saltat fins el primer pla de les mobilitzacions”, va explicar el presentador, Toni Cruanyes.

L’informatiu de la televisió pública destaca que els membres del CDR “constitueixen un grup molt heterogeni i transversal”. També que “la seva activitat s’ha estès ràpidament entre veïns del barri”. “Tenen moltes coses per comentar, després que durant la jornada de vaga d’ahir el seu CDR decidís entrar a l’estació de Sants i tallar la via de l’AVE durant hores”.

“També hi ha una activitat frenètica en d’altres ciutats, pobles i barris de tot Catalunya, on s’ha teixit una xarxa sòlida de CDR”, assenyalen, a més d’incloure el testimoni d’una dels seus membres que es felicita perquè “ja som més de 280 CDR a tot el país”.

El TN explica que “des d’alguns mitjans els acusen de ser molt radicals i de tenir molts vincles amb la CUP”, però acte seguit inclouen el testimoni d’un noi que ho desmenteix i assegura que hi ha “gent de dretes, gent d’esquerres, gent gran, gent jove…”.

Finalment destaquen que els seus membres van “portar mantes, begudes calentes o menjar” als piquets i que d’altres “van netejar els vorals de la via”. “S’organitzen per demanar la llibertat de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i defensar les institucions catalanes”, sentencia el reportatge.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#18 Tonino, BCN, 10/11/2017 - 21:45

Sants y Gracia tienen el dudoso honor de concentrar las mayores tasas de purria social de Barcelona...

#17 botifler1914, Sinitaca, 10/11/2017 - 16:23

Esto de los Comites de defensa me suena a guerra civil en blanco y negro...

#16 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 10/11/2017 - 15:24

Doncs dijous o divendres, als matins de TV3 també parlaven sobre els CDR. La Lídia Heredia introduint el tema els va anomenar Comités de Defensa de la REVOLUCIÓ! El tertulià a qui va donar pas, va arreglar-ho dient la denominació oficial Comités de Defensa del REFERÉNDUM / REVOLUCIÓ. Trobo que anava més ben encaminada la Lídia.

#15 Alejandro, Barcelona, 10/11/2017 - 14:24

"Comité de Defensa de la República" ¡Hay que joderse que lo digan en la TV del procés como una gran hazaña!! Pero...¿cuando leñes van a cerrar TV3?

#14 seny, barcelona, 10/11/2017 - 13:52

Jo crec que el CDR més actiu és el del carrer Tuset