Publicitat
Política · 6 de Maig de 2009. 16:29h.

TV3 s'apunta a la Catalunya optimista del PSC

La cadena dedica una setmana a combatre la desafecció després de les crítiques dels socialistes

TV3 s'apunta a la Catalunya optimista del PSC

Mònica Terribas amb la consellera Serna i el conseller Huguet, durant la roda de premsa

Televisió de Catalunya dedicarà tota una setmana a combatre la sensació de desànim per la crisi amb el lema "Encarem el futur", que s'ha presentat aquest dimecres al Palau Robert amb la presència de dos consellers: Mar Serna, (Treball) i Josep Huguet (Innovació, Universitats i Empresa) a més de la directora de TV3; Mònica Terribas; Esther Fernández, directora de continguts de “La Setmana”; Carles Checa, director creatiu de “La Setmana”, i altres responsables.

El mateix comunicat de premsa de la cadena insisteix que pretén "abordar el canvi econòmic" -però estalvia emprar el terme crisi- i donar "claus per afrontar la situació".  La Setmana tindrà lloc tota la setmana vinent: de dilluns a dissabte.

La iniciativa de TV3 és posterior a les crítiques del portaveu del PSC a la comissió de control de la CCMA, Joan Ferran, que en la darrera sessió va demanar a Mònica Terribas combatre "la desafecció". El símbol de "La Setmana" és una fletxa cap amunt que, curiosament, coincideix també amb les fletxes del PSC en el seu darrer congrés. Fonts oficials de TV3 han negat cap relació i han assegurat que la programació "estava decidida des del setembre 2008".

Mònica Terribas, directora de Televisió de Catalunya, ha afirmat que "creiem que davant una situació de dificultat com l’actual nosaltres havíem d’ajudar. Des de la televisió podem contribuir a difondre missatges positius, perquè amb el talent i el teixit social d’aquest país ens en podem ensortir”.

La programació té el suport de fins a  sis conselleries del Govern: Economia i Finances; Innovació Universitats i Empresa; Treball; Acció Social i Ciutadania; Medi Ambient i Habitatge; i Governació i Administracions Públiques.

Esther Fernàndez, directora de continguts de “La Setmana”, ha assegurat que “volem promoure actituts constructives i aportar eines d’ajuda. Farem una mirada múltiple a la situació, centrant-nos en les famílies, en el conjunt de l’activitat productiva i en els col·lectius més afectats per la crisi”.

La programació inclourà la participació de gairebé tots programes de TVC, des d’espais informatius com “Els matins”, els Telenotícies”, “Àgora” o “Valor afegit”, fins a programes juvenils, com l’”Info K” o el recentment estrenat “Tags”, que explicaran la situació als més joves

“La Setmana” –que també tindrà presència a les webs de la Corporació i a Catalunya Ràdio- inclourà a més dos programes especials, “La nit del màster”, dirigit per Eduard Boet, i un debat sobre el canvi econòmic, el dia 15, moderat per Mònica Terribas, en què participaran representants del món financer de la petita, mittjana i gran empresa i dels sindicats.  

Carles Checa, director creatiu de “La Setmana” ha explicat que tant l’eslògan “Encarem el futur” com la fletxa verda que simbolitza aquesta edició volen fer visible l’empenta necessària per afrontarels nous temps. “Estavem cansats de veure fletxes vermelles que miraven cap a baix i voliem trecar aquesta monotonia, representar un moment d’esperança”, ha assegurat.

La propaganda de TV3 amb la fletxa

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Tomàs, Lleida, 07/05/2009 - 17:06

Em sap molt greu, però aquesta setmana "optimista" procuraré mirar el mínim de temps possible la televisió "pijoprogre". Qui m'ho havia de dir!!!!

#10 Pere, BCN, 07/05/2009 - 14:13

Si els amos i senyors espanyols que controlen Catalunya manen una cosa s'ha de fer. I la Sra. Terribes que semblava que tenia criteri sembla que no en té, només fa el que li manen els socialistes

#9 kanopus, Bages, 07/05/2009 - 11:43

TV3 abans era la televisió nacional, ara és la televisió lliure de crosta del règim tripartit. Fa fàstic el nombre de cops que diuen "espanya" al dia, i el telereportatge pijoprogre contínu i insuportable.Quan Convergència guanyi haurà de fer neteja

#8 Ton, Catalunya en plena decadència, 07/05/2009 - 09:49

No haguera dit mai que aquesta colla de periodistes de TV3 i els de Catradio actuessin de comissaris polítics del tristpartit, s?han convertit en trilers de l?informació i en mesells de la mediocritat imposada pel mediocre Montilla.

#7 ALEKSANDROS, BCN, 06/05/2009 - 21:11

ESTEM VIVINT EL "1984" EL GRAN GERMÀ, QUE DI QUE HEM DE PENSAR...
NOMÉS FALTA QUE ENS FACIS CANTAR "LA INTERNACIONAL" AL ENTRAR AL COLE...