Publicitat

L’aportació de 20,4 milions del Govern permetrà revertir la crisi de l’IVA

TV3 se salva

Vicent Sanchis, director de TV3

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat aquest dimecres la reversió parcial del pla de contenció de la despesa i les inversions per a l’exercici 2018, després que el Govern aprovés una partida extraordinària de 20,4 milions d’euros per a la CCMA.

Aquesta transferència pressupostària té com objectiu afrontar el pagament de l’IVA reclamant pel Ministeri d’Hisenda arran de la modificació de la llei de l’impost que es va aprovar el passat novembre.

Inicialment s’havia fixat un estalvi de 39,5 milions d’euros per a la Corpo, però la injecció pressupostària “permet recuperar part dels projectes, les inversions i les contractacions de continguts que havien quedat afectades inicialment”, segons han informat en un comunicat.

La CCMA presentarà la setmana que ve al Consell de Govern “una proposta dels projectes de continguts i de les prioritats d'inversió que hagin de ser ateses, amb l'objectiu de mantenir el nivell d'una programació de qualitat i referència informativa per a les pròximes temporades de Catalunya Ràdio i TV3”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 botifler1914, Sinitaca, 21/06/2018 - 14:11

Con el 156 palman seguro.

#6 La Bacallanera de Aglion, Badalona, 21/06/2018 - 10:50

Tv3% un cau ple de lladres, gamberros i sectaris.

#5 opinador, Barcelona, 20/06/2018 - 21:21

la Asociación de Anoréxicos y Bulímicos de Cataluña lo agradece sinceramente, ya que sería difícil encontrar un medio semejante para provocar el vómito

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 20/06/2018 - 17:41

...y no tienen ni la más ligera pretensión de convertirla en un medio de comunicación imparcial. La CCMA se consolida como el mayor exponente de politización de un medio de comunicación, a años luz de TVE, que hasta ahora ha sido manipulada por el PP (a mucha menor escala, claro), pero que ahora posiblemente vuelva a ser plural.

#3 Barretina a rosca, Black hole, 20/06/2018 - 17:41

La CCMA suele recibir todos los años, o desde que tengo memoria, un par de "aguinaldos" al año fuera de presupuesto del Parlament.

Antes de final de año la CCMA recibirá otro "aguinaldo" por la face del Parlament.

Cuando no éramos república los "aguinaldos" eran de 40 o 50 millones, ahora como les debe dar vergüenza solo son de 20 mil