Publicitat

La cadena ofereix entrevistes a PPC, PSC, C's, Catalunya Sí que es pot i Unió i la Junta Electoral diu que això "no compensa" l'emissió de la Meridiana

TV3 s'escaqueja

Una imatge del presentador Ramon Pellicer durant l'emissió de la Via Lliure

El PPC, PSC, Ciutadans (C's), Catalunya Sí que es Pot i Unió no han acceptat la proposta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per “compensar” l’emissió de la Via Lliure. TV3, seguint el dictamen de la Junta Electoral va proposar destinar un espai informatiu aquest diumenge a la tarda als partits no sobiranistes.

De la seva banda, la Junta electoral provincial ha obligat a suspendre l'espai informatiu d'entrevistes que la CCMA tenia previst emetre amb totes les formacions que no van participat a la manifestació independentista de la Diada Nacional.

En una resolució d’urgència la Junta argumenta que la proposta de la CCMA de fer entrevistes a representants del PPC, PSC, Unió, C’s  i Catalunya Sí que es Pot no s'ajusta als termes que va fixar aquest mateix organisme.

En aquest sentit, ha assenyalat que les entrevistes proposades no són un espai informatiu, afegint que "no compensa" les formacions que, segons aquest organisme, surten perjudicades per l'emissió de la Via Lliure per TV3.

Una imatge d'arxiu d'Eugeni Sallent i Brauli Duart, en primer terme

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#23 Casper, Bcn, 14/09/2015 - 13:25

¿Se escaquea?. No me jodas que también la Mercantil Pellicera pone a trabajar a sus productoras mientras él va fumándose puros y leyendo el Marca, igualico-igualico que el maricomplegines de don Mari ano.

#22 Jesús, Murcia, 14/09/2015 - 12:52

Cansa ver tantos comentarios contra TV3. Yo me ahorro las críticas a TVE, TeleMadrid y demás teles públicas porque está claro que ninguna es imparcial. No es lo óptimo pero es así. Lo detestable es linchar sólo a TV3 y mirar para otro lado con las demás. Esto sí que es sectarismo y partidismo.

#21 Jep dels Estanys, Manresa, 14/09/2015 - 08:49

la sempre rigorosa TV3, al servei de la causa, i pobrissona, no la comprenen que TV· es compra.

quin frau és el procés.

http://reflexioncritica.blogspot.com.es/

#21.1 Jesús, Murcia, 14/09/2015 - 09:56

Claro, claro, hay que seguir el ejemplo de la pepera, pero neutral e imparcial TVE, que el día siguiente a la Diada, no dijo una palabra en el telediario. NADA. CERO SEGUNDOS DEDICADOS. La Diada sencillamente NO EXISTIÓ.

#20 Jesús, Murcia, 14/09/2015 - 08:27

Me pareció bien que TV3 dedicara minutos a las otras formaciones para compensar, pero esto de que no les valgan las entrevistas es un escándalo. ¿QUÉ QUIEREN ENTONCES? Si no se manifiestan ni hacen actos, ¿qué otra cosa que no sean entrevistas puede hacerse? Ni los partidos ni la Junta dicen nada!!

#18 Koan, Barcelona, 13/09/2015 - 22:43

No estan acostumats a fer periodiame, se'els ha d'entendre.