Publicitat
Política · 20 de Maig de 2022. 21:26h.

TV3 troba que Chanel és "espanyolització voluntària"

Diu que la cantant és "una olesana disfressada de torera"

TV3 troba que Chanel és "espanyolització voluntària"

 

El programa Està Passant de TV3 troba que Chanel, la cantant d'Olesa de Montserrat que va quedar tercera al festival d'Eurovisió, és un exemple d'"espanyolització voluntària". Hi ha dit el col·laborador del programa, l'humorista Marc Serrats, en la secció anomenada "La Competi", on ha preguntat "què ha espanyolitzat més a Catalunya?" i ha donat dues opcions "Eurovisió" o "Felip V".

Serrats ha remarcat que "Felip V va promulgar una sèrie de lleis que perseguien la desaparició de la llengua i cultura catalana. Va ser una espanyolització imposada". D'altra banda, ha destacat que "mentre que donar suport acèrrim des de Catalunya a una olesana disfressada de torera que li fa més petonets a l'estanquera que a la seva parella és una espanyolització voluntària".

"El que demostra que als catalans mai ens faran desaparèixer amb lleis, imposicions i repressió. Els catalans ens farem desaparèixer a nosaltres mateixos voluntàriament. Per tant, des del meu punt de vista, Eurovisió espanyolitza més a Catalunya".

Finalment, Marc Serrats ha dit que "hi ha molta gent que es va agafar Eurovisió com unes vacancetes de ser català". "Com quan hi ha el Mundial de futbol", ha apuntat aleshores el presentador i productor del programa, Toni Soler.

 

El gag és a partir del minut 29:

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#51 David, Mataro, 23/05/2022 - 10:07

Entre la chanel y nuestro querido rey emerito, tvpruses se va a quedar sin reservas de bilis... jajajajajaja

#49 Cortines de fum, Barna, 22/05/2022 - 11:19

Molt enrenou amb cançons que no van enlloc, pero mentre subvencions als amics de la Borràs, traduccions d'amazigh/català, sous a la Madame Puigdemont per un programa de radio que no escolta ni deu i tutti-quanti, doncs no, la d'Eurovisió ens la bufa i en tot cas és una qüestiò de gustos de cadascú, ens preocupa més qu'ens robin.

#49.1 Pep Torragaites, CanPistraus, 22/05/2022 - 13:36

"Ens preocupa més que ens robin". Doncs sí, senyor.

#48 Sergi , Bcn , 22/05/2022 - 07:38

El odio que crea estos programas es repugnante..mil colinas..

#47 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/05/2022 - 23:40

Ajo y agua, indepres sectarios.

#46 No le llamen humor, a lo que es mal aliento, 21/05/2022 - 21:20

El humor consiste en que el final de lo que te cuentan sea inesperado. En TVres sin embargo, cada vez que abren la boca ya sabes lo que te van a decir.