Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2010. 20:20h.

TV3 va per primer cop a un míting de Reagrupament

Carretero: "som una colònia i ara tenim l'oportunitat de ser un Estat"

TV3 va per primer cop a un míting de Reagrupament

Carretero, durant l'acte a Berga

El líder de Reagrumapent i candidat a la presidència de la Generalitat, Joan CArretero, ha assegurat que "som una colònia, vam perdre la guerra contra els espanyols i ens tracten com a derrotats. Ara tenim l'oportunitat de sortir-nos-en si votem per l'Estat català".

Aquest acte de Reagrupament a Berga ha comptat per "primera vegada" amb les càmares de TV3, segons ha revelat la formació en un comunicat. Carretero, durant la seva intervenció, encara ha estat més clar quan ha manifestat que els catalans "ens hem fet especialistes a explicar les nostres desgràcies, però no a fer res per resoldre-les; depèn, ara, de nosaltres de fer-ho i de ser gent normal en un país normal".

També, s'ha referit al fet que durant anys molta gent, amb bona fe i bona voluntat, hem maldat perquè "als catalans se'ns fes un vestit a mida de cara al món i, lògicament, el món ens diu que per tenir-hi representació hem de ser un estat".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 jordi, bcn, 15/11/2010 - 20:14

Tambe anira a mitins dels 108 partits que no tenen representacio?Perque nomes a Reagrupament?

#27 Tio Canya, Palafruell, 15/11/2010 - 19:36

A la Laura . El k cal ès un Visca Gibraltar lliure d' espanyols. Visca Reagrupament. Fora espanyols anacleos, amb sentit d' enanisme i complexa d' inferior.Visca Ceuta Melilla, Perejil, Chafarins, Guam, P. Rico, Cuba, Portugal, Flandes, Sicilia, Milanesat, Andorra,Alboran d' espanyols intolerants

#26 Cartanya, bcn, 15/11/2010 - 18:36

Laura: no se si es ignorància teva o solament mala fe, el Dr. Carretero es metge, i els metges acostumant a tindre alguna cosa mes que la E S O.

#25 un catalanito de a pie, gava, 15/11/2010 - 16:25

vaya con ciudadanos hace 4 años se negaban a sacarlo, esa es la democracia de escasa calidad que desgraciadamente padecemos en catalunya

#24 Laura, Bcna, 15/11/2010 - 14:24

"colonia:territorio dominado y administrado por una potencia extranjera" donde esta aqui la semejanza?!!! habeis leido historia?habeis viajado por el mundo? colonia dicen...jajaja! pero se puede crear un partido sin tener ni la E.S.O.?!!