Política · 11 de Maig de 2009. 22:17h.

TVE deixa fora Ciutadans del programa '59 segons'

La formació acusa la cadena pública d'"emmordassar una opció política"

TVE deixa fora Ciutadans del programa '59 segons'

La directora de Sant Cugat, Montse Abbad, amb el cap d'informatius, Pere Buhigas, durant la presentació del programa el passat setembre

Ciutadans ha acusat la CCMA i TVE a Catalunya de voler "emmordassar i silenciar una opció política". El grup parlamentari de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía ha manifestat la seva intenció de presentar-se aquest dimarts a la porta de TVE a Catalunya, amb el seu candidat per a les eleccions europees Miguel Duran, com acte de protesta per la decisió d'aquesta cadena de no convidar el partit al debat 59’, per pressions polítiques.
 
Jordi Cañas, portaveu de Ciutadans, considera després d'aquesta decisió que “poc importa la categoria de correcte, digne o democràtic, a Catalunya es pot actuar sense vergonya i no passa gens” i ha dit “se'ns veta tot buscant un pasteleo indigne”
 
Ciutadans considera una “cacicada” de la CCMA, en benefici d'ERC que està al Govern, aplicar els criteris de cobertura informativa aprovats per a les eleccions europees del 2004. Permetent així que "malgrat que ERC no té a dia d'avui representació al parlament europeu, pugui afavorir-se de la cobertura informativa de precampanya als ens públics".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Marc, Tarragona, 12/05/2009 - 15:02

Cano86, tranquil, respira i fixa't: 59 segons és fa a tve no a tv3,. I total amb 5 segons en tindireu prou per dir que el castellà està perseguit i altres de le svostres mentides.

#10 sulfuro sulfuro, Barcelona, 12/05/2009 - 12:58

La axfisia habitual que los medios ejercen hacia Ciudadanos es una muestra de la
decadencia de la democracia en nuestro pais.
Ayer hubo un debate en el Colegio de Ingenieros de Barna con candidatos de todos los partidos, excepto C´s.

#9 joan, maresa, 12/05/2009 - 11:03

Lleig,molt lleig..,aquest partit será lo que vulgui,agradi o no agradi,...altres parits tenen historias al darrere pitjors ,pro molt pitjors que aquest partit nou...Els poders Estatals arriben a tot arreu.Al Sr.Rivera,lliure de pasat,canta la canya,..

#8 Ben, Reus, 12/05/2009 - 09:43

Pere, de Sant Pere de Riudebitlles, has oblidat escriure Pedro, de San Pedro de Riodebolos, perquè el teu missatge sigui consistent. Si aquesta és la Catalunya que proposeu en què ho hem de fer tot per duplicat, treballant el doble, us la podeu confitar.

#7 Ramon, Barcelona, 12/05/2009 - 08:59

Penso que no està bé. Si no hi ha un mínim de joc net, ja podem plegar.