Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2021. 17:03h.

TVE i La Sexta suspenen els debats electorals

Després de l'incident a la Ser

TVE i La Sexta suspenen els debats electorals

La Sexta y TVE han decidit cancel·lar el seu debat previst per al pròxim 26 d'abril després d'avaluar els esdeveniments succeïts aquest divendres en la campanya electoral madrilenya i després de conèixer la negativa de diversos candidats a mantenir nous debats.

És el cas de Pablo Iglesias, candidat d'Unides Podem, i també d'Íñigo Errejón, el líder deMás País. Tots dos han anunciat que no té sentit participar en més debats de cara a les eleccions autonòmiques del pròxim 4 de maig a Madrid després de l'ocorregut aquest matí en la Ser.

Iglesias, que ha abandonat el debat de la Ser, ha acudit a comissaria per a presentar la denúncia per aquesta carta amenaçadora amb quatre bales i a la seva sortida ha dit: "Els demòcrates no podem blanquejar a la ultradreta (...) S'han acabat els debats amb la ultradreta. Els demòcrates no podem legitimar a la ultradreta. No es pot consentir".

El líder de Más País, Íñigo Errejón, ha assenyalat a través del seu perfil oficial en Twitter que "no hi ha condicions per a debatre així. No més xous regalats a l'extrema dreta. Aquest ha estat l'últim. A escombrar-los en les urnes". El PSOE, per part seva, també ha donat a entendre a la Sexta que no acudirà a cap debat més amb Vox perquè la formació d'extrema dreta no condemna aquestes amenaces.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Yomismo, Sevilla, 24/04/2021 - 14:06

La ierda ya montó su obra de teatrillo en la Cadena SER y no quiere más espectáculos no vayan a perder más votos.

#9 no soy nadie, barcelona, 24/04/2021 - 12:43

lo siento, pero no me creo nada. Cabe la posibilidad de que sea un montaje, visto que nadie se cree las encuentas del CIS, y ahora no puede tener otro crío para despertar simpatías.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/04/2021 - 23:45

Que casualidad que los medios más pro Podemos y PEDROE, al ver que al candidato del primero le dan hostias hasta en el carnet de identidad en los debates, y que el del segundo no chuta, provechen esto para que salgan más en ellos. Todo esto empieza a apestar.

#7 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 23/04/2021 - 22:54

Mucha gente duda de la autoría de carta. El chepas de victima, victima de venezuela e irán?. En Galapagar vive en la indigencia el pobre. La Monasterio le canta las cuarenta al personaje y éste se pone a lloriquear.

#6 Masias , Mis posaderas , 23/04/2021 - 20:43

Ya no sabe ni qué hacer para evitar el hostion que se va a pegar en las elecciones

Afortunadamente en Madrid al chepas lo tienen ya bien calado.