Política · 23 d'Agost de 2021. 10:19h.

UCE, l'escola d'estiu de Junts

Cap dirigent d'ERC a Prada de Conflent

UCE, l'escola d'estiu de Junts

La 53a Universitat Catalana d'Estiu (UCE) d'aquest any ha tingut una nombrosa presència de dirigents de Junts per Catalunya en les seves conferències si ho comparem amb l'escassa participació de dirigents d'Esquerra que hi ha hagut enguany.

La UCE ha comptat amb la presència de diferents càrrecs vinculats a JxCat com el vicepresident de la Generalitat i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró; el conseller de Salut, Josep Maria Argimon; la consellera de recerca i universitats, Gemma Geis; la presidenta del Parlament, Laura Borràs; l'expresident de la Generalitat, Quim Torra; i l'exconseller Joaquim Forn.

L'exconsellera i ara diputada Alba Vergés ha estat l'única dirigent repulicana que ha participat en l'edició de la UCE d'enguany. Ho va fer un debat costat de la diputada de Junts al Parlament i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas (JxCat), i la diputada de la CUP al Congrés Mireia Vehí.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 23/08/2021 - 15:20

Dan ganas de apuntarse a este colegio viendo los profesores, el Torra, la Borrás, ... Ni rastro del clásico profesor facha autoritario, sino del enrollao de ahora, empático y emotivo que te coge las manos en círculos de amor y te implanta ideología que te cagas. Así acabaremos todos igual de asnos. Vaya, la única forma de que seamos iguales.

#1 Conxita de Riudecols, Riudecols, 23/08/2021 - 11:11

S'hauria de dir Universitat Joan Palomu Indepe d'Estiu.