Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2014. 14:45h.

UDC accepta el pacte amb la CUP

Espadaler: "Sempre que no es passin les línies vermelles de la legalitat"

UDC accepta el pacte amb la CUP

Espadaler, durant la roda de premsa

El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha assegurat aquest dilluns que la seva formació accepta el pacte amb la CUP anunciat avui mateix pel portaveu del Govern, Francesc Homs. Homs, en efecte, ha assenyalat que amb aquest acord es recupera “la unitat tècnica del sobiranisme”.

Espadaler, en resposta a e-notícies, ha explicat al respecte que “sí, hi estem d’acord”. “No hem assumit les coses que no són possibles però n’hem assumit unes quantes”, ha comentat en roda de premsa. I ha afegit que "sempre que no es passin les línies vermelles de la legalitat".

També ha reiterat que “esperem que amb aquestes apreciacions que s’han fet hi estigui d’acord també ERC”. “No només hi ha de ser la CUP, sinó que hi siguin també altres forces polítiques”, ha demanat. “Les coses s’han de fer ben fetes”, ha afegit el també conseller d’Interior.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 20/10/2014 - 18:06

A totes les enquestes i eleccions els espanyolistes son clara minoria, com a les últimes de Cat, on hi va haver un 70% de participació. La majoria silenciosa no apareix per enlloc.

#3 lola, bcn, 20/10/2014 - 18:00

nada nada. Que salga Duran,que salga Duran, que salga Duran!!!. Otra, otra, otra...Es que...

#2 unde9, lérida, 20/10/2014 - 17:46

Cuidadin quan UNIO acepta tant ràpid l' oferiment de entença amb la CUP Segur que hi ha quelcom d' escletxa per escabullirse i esquivar o les eleccions abans 3mesos o la DUI

#1 Joan, Barcelona, 20/10/2014 - 15:12

No hi ha cap altre remei CiU A PASSAR PER EL TUBO

CiU aceptará tot el que li demanin CUP ERC ANC
es que la soletat es molt dolenta