Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2015. 14:24h.

UDC no tira la tovallola

Espadaler insisteix que hi a espai per "al catalanisme polític"

UDC no tira la tovallola

Ramon Espadaler

El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, ha augurat que malgrat el mal resultat electoral d’Unió hi ha espai per a un partit de centre a Catalunya i “Unió formarà part de la reconstrucció d’aquest espai catalanista”. Espadaler ha comparegut -amb la portaveu del partit, Montserrat Surroca- després de la reunió de la direcció del partit.

La dimissió de Duran, de moment, no està damunt la taula perquè “ni ell ho ha proposat ni ningú del comitè de govern li ha demanat”. Unió ha decidit convocar un consell nacional per al pròxim 16 de gener que convocarà el congrés el 16 d’abril. Per Estatuts, no es pot convocar l’esmentat congrés abans.

Espadaler, en al·lusió al trencament d’uns vidres de la porta d’entrada aquesta matinada, ha afirmat que “ens han trencat el vidre, però ens trencaran la força interior” i ha insistit que “hi ha un espai per al catalanisme polític”. “Unió, en aquesta reconstrucció, hi serà sí o sí”, ha reiterat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Joana, Reus (Baix Camp), 22/12/2015 - 10:58

Un altre catalanista (i és de Vic) que no sap parlar bé el català. En comptes de "sí o sí" (ara tan de moda), un responsable polític català ha de dirc"TANT SÍ COM NO"!!! La pujarem dreta, la paret...

#2 Joana, Reus (Baix Camp), 22/12/2015 - 10:50

A qui la tira? Al cap (pelat) d'en Duran? En català una tovallola es LLENÇA. Ai, el catanyol!

#1 Jordi, Barcelona, 21/12/2015 - 16:24

D'on treuen els calers aquesta gent? Es queden a zero dues eleccions consecutives i en Duran no dimiteix? Aquí hi ha quelcom que no és normal.

#1.1 Comptable, Barcelona, 22/12/2015 - 08:46

Els deuen tots! A la seva web hi ha els comptes del 2013 i fan plorar, la situació és de fallida total i absoluta. Els resultats del 2014 ni han gosat publicar-los. L'informe del Tribunal de Comptes sobre els balanços presentats és demolidor... I encara tenen la barra de dir que "no hi ha pressa"