Política · 29 de Novembre de 2008. 18:08h.

UDC surt en defensa d'Ernest Maragall

Pelegrí veu "irresponsables" ICV i ERC per estar contra la Llei d'Educació

UDC surt en defensa d'Ernest Maragall

Josep Maria Pelegrí

El secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha criticat l'actitud "irresponsable i immadura" d'ICV i ERC per donar suport a la manifestació d'aquest diumenge contra la Llei d'Educació, impulsada pel conseller Ernest Maragall, per la qual cosa ha demanat al president de la Generalitat, José Montilla, que "posi ordre" al seu Govern. A la roda de premsa posterior a la reunió del consell nacional d'UDC, que ha reelegit Ramon Espadaler president de l'organisme, Pelegrí ha considerat que amb la protesta d'aquest diumenge Catalunya assistirà a "un acte insòlit", perquè dues forces polítiques que integren el Govern es manifestaran en contra del mateix.

Per a Pelegrí, l'actitud d'ICV i ERC és "irresponsable i immadura", i no contribueix al consens que necessita la Llei d'Educació per a la seva aprovació. Per aquest motiu, ha instat al PSC a "posar ordre en un Govern en el qual dos dels seus socis discrepen obertament d'una posició del mateix i inicien campanyes contra un dels seus consellers".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ganxet, reus, 30/11/2008 - 11:16

Arribarem a veure un entesa UDC i PSC, al marge dels altres partits?

#2 Joan, Igualada, 29/11/2008 - 21:20

Aquest es un pais amb un déficit democràtic escandalos. En un pais amb una democràcia consolidada, el partits que integren el govern no els tornaria a votar ni Deu.

#1 mestre, Granollers, 29/11/2008 - 19:47

Què patiu per les escoles de l'Opus?