Puigcercós diu que la casa gran és "positiu per al país"

Ullet a CiU

Artur Mas, durant un acte de CiU

El líder d'ERC ha tingut, durant la seva conferència, paraules per a CiU: "He saludat positivament la proposta d’Artur Mas; és bona pel país si  accepta implícitament l’existència del catalanisme que no és patrimoni ni d’un partit ni  d’un grup social. Que existeixi una casa gran del centredreta catalanista està molt bé. És fins i tot positiu per al país".

Tot i que ha advertit que, tot just començar, "ningú esperi d’avui una decisió sobre si els uns o els altres, és a dir, PSC o CiU... Hi ha qui considera que el marge d’elecció de l’esquerra catalanista és  avantposar l’eix nacional o el social, l’un per damunt de l’altre o viceversa", però "som l’esquerra nacional d’aquest país, els que ahir i avui tenim un horitzó nacional de plena sobirania per a la nostra nació, els Països Catalans".  "Per tant, ni ultimàtums ni cops de força", ha reiterat.

Puigcercós, com en altres ocasions, ha fet una crida també a la iniciativa: "No tingueu por de no tenir iniciatives. De no trobar energies i posar-les en marxa. Tingueu por d’abdicar en favor dels poder públics. Sense un nou i fort impuls social no farem el país modèlic que desitgem, ni tan sols un país mediocre i arregladet". "La societat és el gran actiu dels catalans. Tota! Sobretot en temps de crisi i de bloqueig polític. Si esperem que ens ho solucionin, no ho solucionarem. Hem de reforçar l’ètica ciutadana".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 josepxicot, barcelona, 17/04/2009 - 19:17

CiU viu del recolsament al govern central
vosaltres tambè,però sou massa radicals
de boca of course.No us volen a la casa
gran,per ells sou uns traïdors,anant amb
els socialistes i comunistes d´ambit esta
tal.Treballeu sols,si sou capaços.

#7 Josep Maria, Sant Celoni, 17/04/2009 - 12:55

ERc, desde la seva fundacio ha sigut un partit de baralles, enfrontaments,ganivetades,envejes,crits,fer sorolls...etc.Mai ha trobat el seu lloc a Catalunya, es una llastima pero ho veig aixi nois.

#6 No cola!, Barcelona, 17/04/2009 - 08:06

El projecte de futur d'E(abans ERC) és sobradament conegut. Fer de crossa del PSOE secció N.E. caigui qui caigui, peti qui peti

#5 Miqui, LF, 17/04/2009 - 08:06

CIU: L'únic referent nacionalista capaç d'actuar amb les mans lliures.

#4 Joan, Lloret de Mar, 17/04/2009 - 00:02

ERC no te q triar ni entre el PSC ni CiU, ja q cap dels dos tenen un horitzó definit per Catalunya.Son ells q tenen que fer de croses de ERC q és la que verdaderament te un projecte de futur i llibertat per Cat. Els altres no son res més q foc d´encenalls