Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2014. 22:21h.

Última oportunitat

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir ha de decidir aquest divendres si la consulta l'organitza el govern o la societat civil

Última oportunitat

Una imatge d'una reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà aquest divendres la reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir per abordar si l’organització de la consulta del 9 de novembre recau en el Govern o bé en la societat civil.

Des d’Esquerra, el seu president Oriol Junqueras ja ha advertit que el procés participatiu l’ha d’organitzar el Govern i no pas entitats civils com l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural.
 
A la reunió també hi prendran part la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants dels partits polítics i de les més de 50 entitats civils, cíviques, ciutadanes, culturals, econòmiques, sindicals, empresarials i del món local que integren aquest grup de treball.
 
Per part del Govern també hi participaran la vicepresidenta i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega; el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i el conseller de Justícia, Germà Gordó.
 
El Pacte Nacional pel Dret a Decidir es va constituir el mes de juny de l’any 2013. Aquesta és la cinquena sessió de treball que es convoca. La darrera reunió va tenir lloc el passat 24 d’octubre.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 ramon, barcelona-c, 07/11/2014 - 11:18

Patim un miratge(espejismo) ,els catalans es movilitzan millor contra que a favor, Creure a favor de quelcom i seguir un lider escollit democràticament unes consignes,un cami etc no agrada, el que agrada es pensar que qualsevol es mes llest que tots els diputats junts. Em reventa i es real.

#1 Adeu Caolbo i Agremunt, Igualada, 07/11/2014 - 09:27

Que la convoqui qui vulgui, pero jo vull votar, i votare SI-SI