Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2019. 09:25h.

Última picabaralla entre JxCat i ERC

El Govern no va al ple del Parlament

Última picabaralla entre JxCat i ERC

El Govern ha volgut expressar el seu "malestar" amb el president del Parlament, Roger Torrent, per canviar l'hora prevista del ple d'aquest dimarts, avançant-la de les 15 a les 9 i lemanta que s'hagi fet aquest canvi "sense previ avís ni consens i de manera sobtada".

"Aquest és un fet que no havia ocorregut en el passat i que no s'hauria d'haver produït", sentencia el Govern a la carta, signada per la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, on es recorda que el Consell Executiu es reuneix cada dimarts a les 9.30 h i que, per tant, la cita queda alterada per l'avançament del ple.

Budó record que "aquest canvi en l'horari de la celebració del ple del Parlament afectarà el dret com a diputats de la cambra de dos membres del govern que ostenten aquesta condició", ja que coincideix "amb el desenvolupament de la sessió ordinària de la reunió de Govern prèviament convocada".

Malgrat el malestar del Govern, Junts per Catalunya i Esquerra han votat a favor del canvi de l'ordre del dia per debatre i votar en primer punt la moció de la CUP amb què es referia al dret a l'autodeterminació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 botifler1914, Waterpus, 12/11/2019 - 10:31

Casi con nocturnidad, además de la alevosía.
A ver si cuela, pero tampoco.

#1 no soy nadie, barcelona, 12/11/2019 - 10:09

el cachondeo continua. Te llamo de todo, pero luego te sigo el juego...

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/11/2019 - 13:06

Claro, el chollete es el chollete.