Publicitat
Política · 2 de Setembre de 2011. 13:48h.

Ultimàtum a la immersió lingüística

El TSJC dóna dos mesos a Ensenyament per adaptar-se a la sentència del Constitucional

Ultimàtum a la immersió lingüística

Manifestació contra la immersió

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dóna un "termini de 2 mesos a la Generalitat perquè adapti el sistema d'ensenyament a la sentència del Tribunal Constitucional", segons s'indica en una notificació judicial.

La decisió s'ha adoptat després de les sol.licituds d'execució de sentència presentades per Convivència Cívica Catalana (respecte a les últimes sentències del Suprem en aquesta matèria) i "davant el flagrant incompliment de les mateixes" per part de la Consellera.

A més, en aquest últim decisió del TSJC, el Tribunal adverteix a la consellera d'Ensenyament que l'incompliment del que disposa portaria a l'aplicació de l'article 112 de la Llei jurisdiccional, que implica multes coercitives i responsabilitats penals.

En l'esmentada notificació s'indica que "contra aquesta resolució es pot interposar recurs de reposició davant aquest Tribunal, en el termini de cinc dies a comptar des del següent a la seva notificació expressant la infracció en què la resolució hagi incorregut segons el parer de recurrent". "Si no es compleixen els requisits establerts, nop s'admetrà mitjançant providència no susceptible de recurs", afegeix.

Publicitat
Publicitat

252 Comentaris

Publicitat
#119 Bacus, Sort, 04/09/2011 - 19:32

Però sobretot no ens equivoquèssim, la immersió lingüística no es un tema social sinó un tema creat per omplir la butxaca i donar la raó de ser als polítics, veritable càncer de la nostra societat. No es contra la gent que s'ha d'actuar sinó contra la "casta" política.

#118 Bacus, Sort, 04/09/2011 - 18:54

Catalunya sencera ha de sortir al carrer, prou d'abusos i amenaces !. Insubmissió !.

#117 DEFENSAD, MADRIT, 04/09/2011 - 14:30

A CATALUNYA, evidentment, la úinca llengua oficial, LA CATALANA.
Com a segona llengua, evidentment, L'ANGLÈS.
L'AFRO-CASTELLÀ, com a llengua imposada, pels quatre inadaptats colons-cavernaris-espanyols
.

#116 fideli, rdnes, 03/09/2011 - 13:09

i si de gresca també sempre en castellà: "son sesenta euros, guapetón"

#115 pers, tortosa, 03/09/2011 - 12:25

La gente de la fotografía son pobres gentes.Defienden derechos de unos recién o no venidos de fuera a hablar sólo en castellano, obviar el catalán y pasar de la cultura del país con insultos.Y eso por una supuesta lealtad a España,cuando es lo contrario.La patria maldice
este comportamiento

#115.1 Francesc, Barcelona, 03/09/2011 - 13:39

No és la Pàtria" com si fos un déu d'una religió o un ídol a adorar. És cadascun dels catalans amb amor propi que defensem la nostra llengua i cultura. I senzillament no volem la residualització d'aquestes i, per tant, de nosaltres mateixos.

#115.2 Francesc, Barcelona, 03/09/2011 - 13:44

La idolatria vindria de les persones que defensen la sentència del Tribunal Constitucioanal i de les que en són hereves. No em cansaré de repetir que el Tribunal Contitucional va destrossar la voluntat popular. .Qualsevol demòcrata que no idolatri la pàtria espanyola o pancastellana ho veu.