Política · 16 de Maig de 2017. 19:08h.

Ultimàtum de la CUP a Junts pel Sí pel cas Palau

La formació antisistema presenta una proposta de resolució perquè el Parlament insti el Govern a acusar CDC

Ultimàtum de la CUP a Junts pel Sí pel cas Palau

Benet Salellas (foto: CUP)

La CUP ha presentat aquest dimarts una proposta de resolució perquè el Parlament insti el Govern a acusar Convergència en el cas Palau. La intenció del partit antisistema és que la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, convoqui la Mesa i la Junta de Portaveus per modificar l’ordre del dia del ple i sotmetre a votació el text abans de la sessió de control al Govern.

“No empararem cap conducta corrupta ni cap encobriment”, ha advertit el diputat de la CUP, Benet Salellas, en roda de premsa. També ha assegurat que “no hi ha majoria en aquest Parlament que avali la vergonya del paper que està tenint el Govern tapant l’acusació contra CDC. Ni el Govern ni Junts pel Sí tenen majoria per fer-ho”. Salellas ha reblat que “s’ha de comparèixer en el cas Palau en nom de la Generalitat acusant CDC i tots aquells que s’han enriquit a través de l’activitat extractiva dels recursos públics”.

La proposta de resolució de la CUP insta l’Executiu català a “modificar la seva posició dins el Consorci del Palau de la Música per tal que, prèvia convocatòria de l’esmentat organisme i de les actuacions pertinents, el Consorci modifiqui el seu escrit de conclusions definitives”, a fi “d’exercir l’acusació contra Convergència Democràtica de Catalunya en termes similars als continguts en l’escrit de la fiscalia i de l’acusació popular exercida per veïnes i veïns”.

7 Comentaris

Publicitat
#6 Pepet, Sabadell, 17/05/2017 - 13:05

Terratinent i empresari anti sistema Salellas, no veieu que ja esteu amortitzats, que el Govern aviat ja no us necessitarà?

#5 Un musclu, Bcn, 16/05/2017 - 21:53

Bla bla bla bla bla.....y bla

#4 T Creus, Corruptaluña 3 % - 4 %, 16/05/2017 - 20:23

Vosotros estais apoyando día tras día a los corruptos de CDC.

#3 Juvenal, Upper Gratallops, 16/05/2017 - 19:43

Almenys aquests han dit algo. Els que ni estan ni s'els espera son la pota mestre d'aquest vodevil, senyors d'ERC. Mossén Junqueras ja fa temps que els va absoldre. Tot per la patria.

#2 Pepet, Sabadell, 16/05/2017 - 19:16

Senyors de la CUP, vosaltres col.laboreu descaradament amb els corruptes i això us passarà factura; no sé si encara sou a temps de defensar els vostres principis; si no ho feu, esteu perduts per acceptar-ho.

#2.1 Grauero, Gurugú, 16/05/2017 - 19:29

#2


Yo creo que ya están perdidos, son demasiadas cosas por las que han renunciado a sus ¿principios?, han sido y son los COLABORACIONISTAS necesarios del sistema, al que ellos dicen repudiar.